Zavirite u dom Melanije Tramp

Melanija Tramp je otkrila javnosti Božićnu dekoraciju Bijele kuće. Tema dekoracije je - elegantan sa elementima američke kulture i zimske idile.

Zabava 28.11.2017 | 12:34
Zavirite u dom Melanije Tramp
Hodnici prepuni jelki i prelijepih ukrasa, kao iz bajke u bijeloj boji, nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a vrhunac prezentacije je bili su baletani koji su izveli čuveni balet "Krcko Orašćić".



Melanijini prvi gosti su bili đaci iz obližnje škole, a jedan od njih nije mogao a da ne izusti:"Izgledaš prelijepo, kao anđeo." Prva dama je po tradiciji, provela neko vrijeme sa djecom, praveći Božićne ukrase.



Prva dama je za ovu svečanu priliku obukla Dior haljinu u bijeloj boji. Kroj haljine podsjeća na neke koje je u skorije vrijeme oblačila: zvonasti rukavi, kaišem istaknut struk i midi dužina.



Zlatni detalji poput stileto cipela i kaiša su učinili ovu kombinaciju svečanom i elegantnom, ali i idealnom za ovu priliku.



Očekuje se da će Melanijinu dekoraciju Bijele kuće videti 25.000 ljudi uživo. Naime, brojni politički zvaničnici će proći kroz ovu instituciju u toku praznične sezone.

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Komsinica Caca

28.11.2017 13:38

Eh, kad bi Ameri prosli kroz nase kuce u vrijeme slava ,tek bi tada shvatili kakav smo mi narod. Kod Melanije ne mirise nista sem , nje, na Diora. A kod nas miriseee do Amerike.

ODGOVORITE
Name

Ok

28.11.2017 13:58

Neka unese malo Slavenskog duha!

ODGOVORITE
Name

Ok

29.11.2017 11:48

Slovenskog