Radmili postavili bombu ispod auta!

Dok je nastupala u diskoteci u Majamiju, nepoznati muškarci montirali su eksplozivnu napravu ispod kola kojim je Manojlovićeva došla. Policija je prekinula koncert i deaktivirala bombu.

  • Magazin
  • Zabava


Rada Manojlović (32) proživjela je pravi pakao na turneji u Americi! Pjevačica je skoro dva mjeseca provela u SAD i nije ni slutila da će u njenom omiljenom Majamiju preživjeti dramu koju će pamtiti do kraja života. Kako Kurir saznaje, ispod automobila koji je bio namijenjen za njen prevoz, bila je postavljena eksplozivna naprava!

Na mjesto incidenta ubrzo je stigla ekipa američke policije, koja je, nakon detaljne provjere, utvrdila da je u pitanju bomba.

Dvije godine tišine

''Incident se dogodio pre dve godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je dupke puna. Pevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervisanom mestu. Oko tri sata posle ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu hteli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju'', priča izvor.On dodaje da je nastup odmah prekinut.

''Dvadesetak uniformisanih ljudi uletelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da peva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega. Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastali su prava cika i vriska.Svi su bili preplašeni, a niko nije smeo da napusti lokal. Bomba je uspešno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju. Kasnije se ispostavilo da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbeđenje'', završava izvor.

Tim povodom pozvali su Radu Manojlović i ona je potvrdila saznanja:

''O tome nikad nisam želela da pričam. Hvala bogu, sve se završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neprijatnosti se dešavaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značaju. Sada radim na novim pesmama i jedva čekam sledeću godinu, kada ću ponovo otići na turneju po Americi'', kazala je Rada.

Izvor: Kurir

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Crni Gruja

27.11.2017 16:36

Hahaha koji šupljak. Kurir ozbiljno prineti da ugrozi Informer po glupostima i lažnim vijestima. Dvije godine čekali da objave. Pa ma*u vam koga bre pravite budalama. Javna tajna je da ove estradne protuve plaćaju od 100 do 200 evra kojekakve novinarčiće da izmišljaju o njima tekstove. Kad nema koncerata i nastupa dobre su i laži u žutoj štampi.

zuta stampa. Kurir, Informer, Nezavisne, Glas.

Milko

27.11.2017 17:18

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.