Rokeri dobili sto hiljada evra

Budvane će u 2018. uvesti najpopularniji bend bivše Juge, a nastup će trajati svega sat i po.

Zabava 27.11.2017 | 14:24
Rokeri dobili sto hiljada evra
„Bijelo dugme”, legendarni rokenrol bend, sviraće u Crnoj Gori za doček 2018, a za nastup, koji će trajti svega sat i po, „dugmići” su inkasirali čak 110.000 evra, saznaje „Alo!”.

Nekada najpopularniji rok bend bivše Jugoslavije nastupiće na gradskom trgu u Budvi, a samo dan ranije, na istom mestu, nastupiće i Bajaga, ali za tri puta manji honorar.

- Brega i Alen su napravili odličnu žurku za doček 2015, kada su pevali ispred zidina Starog grada pred više desetina hiljada ljudi. Upravo zbog toga, čelnici grada su odlučili da ponove dobro oprobani recept, te su Budvanima spremili odličnu zabavu uz nekada najpopularniji rok bend sa ovih prostora - kaže dobro obavešteni izvor za „Alo!” i dodaje:

- Ono što se za sada zna jeste da će nastup „Bijelog dugmeta” u novogodišnjoj noći početi nešto pre ponoći, a trebalo bi da traje tačno sat i po, ali nije isključeno da potraje i duže - objašnjava naš izvor. Međutim, ono što je za sada izvesno je da Brega uveliko radi na odabiru pesama za novogodišnju noć i da će, osim Alena Islamovića, pred Budvanima ove godine pevati još jedan bivši član popularnog benda.

 

- Osim Bregovića i Islamovića, ove godine će za doček ispred Starog grada pevati i Mladen Vojičić Tifa, a popularni rokeri će za nastup u najluđoj noći uzeti čak 110.000 evra - kaže naš izvor i dodaje da se o Željku Bebeku nije ni razmišljalo, pošto tvorac benda Goran Bregović odavno ne sarađuje s njim.

S druge strane, samo dan pre Nove godine, na istom mestu će nastupiti i Bajaga i „Instruktori”, a honorar koji je beogradski roker pogodio skoro je tri puta manji od onog koji će dobiti „Bijelo dugme”.



Bajaga nastupa u Budvi dan pred doček, a jedan od najpopularnijih srpskih muzičara dobiće 35.000 evra za nastup. Osim njega, na pozornici ispred Starog grada će se 29. decembra pojaviti i beogradska grupa S.A.R.S. i hrvatski bend „Hladno pivo”, dok je 1. januar rezervisan za „Elemental” i „Dubioza kolektiv” - kaže naš izvor za kraj.



I Brena peva u Crnoj Gori

Kako je „Alo!” već pisao, folk zvezda Lepa Brena nastupiće za doček 2018. u hotelu „Palas” u Petrovcu. Brena će za novogodišnji nastup dobiti 100.000 evra, a osim nje, nastupe su već pogodile brojne domaće zvezde. Tako će Svetlana Ceca Ražnatović pevati Banjalučanima, dok će Aca Lukas nastupiti u Begradu, ispred Narodne skupštine. Ana Nikolić, prvi put nakon porođaja, nastupiće upravo u novogodišnjoj noći, i to u „Kasini”...

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar