U svakom braku postoje trzavice

„Nema braka u kojem ne postoji razmimoilaženje u mišljenjima”, ne krije pevačica za „Blic“.

Zabava 27.11.2017 | 07:42
U svakom braku postoje trzavice
Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za par koji ima jedan od najskladnijih brakova.
 
Oboje zrače pozitivnom energijom, evidentno je da se izuzetno vole i često ističu da je njihov dom prepun ljubavi, poštovanja i razumevanja.

Sve životne vrednosti trude se da usade i svojoj naslednici Nini.

Kako je iskrenost jedna od vrlina koju oboje poseduju, tako je i Jelena Tomašević istinski za „Blic“ pričala o svom braku i bez ikakvog ustezanja je otkrila da ne postoje samo savršeni momenti, već i one situacije koje, na kraju krajeva, brak i očvrsnu.

- Tajna savršenog braka ne postoji, postoji samo ljubav i da li se dve osobe slažu ili ne slažu. Postoje čarke, naravno, kao i u svakom drugom braku. I nema tu ko pre popusti, to nije svađa da bi se popuštalo, to sve ide u rok službe - kaže Jelena Tomašević za „Blic“.

Često se smatra da su umetnici malo teži, pa smo je upitali da li se slaže da i brak dva umetnika može da bude takav.

- Sve zavisi, nema tu pravila ni među nama pevačima ni među glumcima. „Sto ljudi, sto ćudi“ - to je stara izreka koja se u ovom slučaju pokazala kao ispravna - kaže Jelena Tomašević.

Talentovana i lepa pevačica nastupila je 24. novembra u Novom Sadu, a kad je o njenim pesmama reč, ističe da publika voli baš sve:

- Publika traži sve moje pesme i sve singlove!

Jelena je, inače, deo žirija „Pinkove zvezdice“ i ističe da se trudi da bude pravedna.

- Mogu vam reći da smo se toliko dobro uhodali, da svako zna svoj posao i svako u skladu sa sobom reaguje, tako da ću ja uvek reći ono što mislim i ono što smatram da treba da se promeni i popravi, a mislim da stroga neću biti, već pravedna - kaže pevačica.

Nisam školovani muzičar

Kako je Jelena Tomašević jedna od istaknutijih pevačica na muzičkoj sceni, zanimalo nas je da li daje časove pevanja svom suprugu, a onda je ona otkrila da se nije školovala u muzičkoj školi kao što mnogi naslućuju.

- Njemu ne trebaju časovi pevanja, a ja nisam školovani muzičar, to malo ljudi zna! Ja sam zapravo završila Prvu kragujevačku gimnaziju i studirala sam Filološki fakultet, a svi misle da sam završila muzičku školu, ali eto nisam. Kada sam bila dete išla sam u muzičku školu da upišem solo pevanje, međutim, profesori su rekli da nema potrebe da kvarim impostaciju koja je prirodno takva kakva jeste za muziku kojom se bavim, a to je pop muzika i izvorna, jer kad upišete solo pevanje, potpuno se menja impostacija glasa za opersko pevanje - otkriva Jelena Tomašević za „Blic“.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Borka iz Derviša

27.11.2017 20:58

E, šta jedna Margareta radi mom sinu iza leđa, pola grada zna, a on je jadan voli i ne vidi ništa

ODGOVORITE