Ovo niste znali o Melaniji Tramp

Novac ne mijenja baš sve…

Zabava 26.11.2017 | 19:27
Ovo niste znali o Melaniji Tramp
Kada je njegov otac, Donald Tramp pobjedio na predsjedničkim izborima u Americi prošle godine, zvanično je objavljeno da Baron Tramp, sin Donalda i Melanije Tramp, neće promijeniti adresu i preseliti u Vašington, odnosno Bijelu kuću. 

Odluka je bila na Melaniji, koja je odlučila da ostane sa svojim sinom u Njujorku, kako bi mladi nasljednik bez ikakvih ometanja završio školsku godinu koju je nešto ranije započeo.

1. Melanija je glavna figura u njegovom životu

Što i nije čudno, s obzirom da znamo koliko je Donald i prije nego što je postao predsednik Amerike bio zauzet raznim biznisima koji su njemu i njegovoj porodici omogućili luksuzan život.

“On nikada nije mijenjao pelene i meni je to sasvim u redu. To mi nije važno. Jako je važno da dobro upoznate osobu sa kojom dijelite život i da znate dobro svoje uloge u vašoj vezi.”

2. Savršen balans između karijere i roditeljstva

Melanija nije započela svoju karijeru sa nakitom dok Baron nije pošao u školu. Kada je uvidjela da ima slobodno vrijeme, a da to ne ugrožava njen prioritet, a to je njen sin, započela je svoj biznis koji ni u jednom momentu nije bio važniji od porodice.

“Ja sam majka 24/7: to je moj prvi i najvažniji posao. Kada je Baron u školi, imam vremena da se pozabavim nacrtima i sa svim ostalim stvarima vezanim za moj posao.”



3. Melanija vjeruje da je pametno da pustite da vaše dijete pogriješi

“Mislim da je jako važno da date svom djetetu prostora da napravi grešku, u cilju da bi naučio. Greške ti daju krila kasnije u životu. Pustite ih da pogriješe s vremena na vrijeme,tako će naučiti sami da se snađu kada vi ne budete tu da im pomognete.”

4. Jezici su jako važni

Još 2008. godine, Melanija je izjavila da njen sin govori engleski, francuski i njen maternji, slovenski jezik. Danas, najbolje govori engleski i slovenski na kom priča sa mnom i mojim roditeljima, odnosno bakom i dekom.

5. Podržava njegovu kreativnost

Čak i kada pravi haos.

“Njegova mašta raste i jako je važno da se njeguje. Crta po zidovima u svojoj sobi, a kada ga to prođe, prekrečimo. Jednom se igrao pekara i napisao je na zidu “Baronova pekara” sa šarenim olovkama. Veoma je kreativan, i mislim da ako stalno govorimo svojoj djeci NE! pitanje je šta će se desiti sa njihovom kreativnošću.



6. Melanija se strasno bavi humanitarnim radom vezanim za djecu

Čak i pre nego što je postala prva dama i majka,Melanija se bavila humanitarnim radom u nekoliko fondacija koje pomažu djeci iz cijelog svijeta na različite načine.

7. Srećna je što ima jedno dijete

Kada su je pitali da li možda želi još djece, Melanija je rekla “Ne volim da kažem nikad, ali moj život je veoma užurban. Srećni smo i moje ruke su pune sa moja dva momka – sa velikim (Donald Tramp) i mojim malim – sinom Baronom.

8. Kakav otac – takav sin

Kao i njegov otac, Melanija je jednom izjavila kako Baron voli da kreira cijele gradove i aerodrome pomoću Lego kockica, i da je nebrojeno puta provela sa njim vrijeme pomažući mu i igrajući se sa njim.



9. Jednom ga je namazala kavijarom

Melanija je završila na naslovnim stranama pre nekoliko godina kada je otkrila da je na svog sina stavila kremu sa svojim potpisom od kavijara. “Namazala sam ga od glave do pete. Mnogo mu se svidjelo!



10. Baron ima mnogo više od svoje spavaće sobe

Mali princ ima cio sprat za sebe u Tramp zgradi.

11. Njegovo školovanje košta 46.690$ godišnje

Baron trenutno pohađa peti razred u Vašingtonu i uživa u skupom obrazovanju koje su mu roditelji obezbjedili.



12. Umije da sasluša

“Mislim da je najvažnija tajna u roditeljstvu umjeti da ih saslušate. Slušam pažljivo šta mi govori, šta ga muči, i šta ga čini uzbuđenim. Jedino tako mogu da ga podržavam i savjetujem. Ne namećem mu svoje stavove i ne govorim mu šta mi se sviđa, a šta ne, želim da svoje stavove gradi sam i da postane svoj čovjek.”

Izvor: Kurir/Stil

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

[email protected] milorad dancuo

27.11.2017 02:14

Ako mmorete pozdravit 1damu njenog muza isina avama vrouspjesno napredovanje vasem dobram poslu pozdrav iz banjskob raja hot springs arkansas.

ODGOVORITE
Name

yu

27.11.2017 12:56

Milorade,prevedi ovo sto si napiso na engleski da te bar neko razumije.