Federer: Očekujem veličanstven povratak Novaka!

Rodžer Federer, jedan od najboljih igrača u istoriji tenisa, rekao je da očekujem velike povratke od Novaka Đokovića, Endija Marija i Stena Vavrinke.

Tenis 27.11.2017 | 22:40
Federer: Očekujem veličanstven povratak Novaka!
Švajcarac koji iza sebe ima neverovatnu sezonu u 36. godini života, smatra da očekuje nešto slično od njih, kao što su on i Rafa uradili.

"Kada se vraćate na teren to je uvek izazov za vaše telo. To je i izazov za celokupni vaš tim jer morate da budete izuzetno strpljivi i pozitivni. Da, očekujem od onih momaka koji su bili u vrhu, Novaka, Endija i Stena, samo najbolje i veličanstven povratak", rekao je Federer. 

Drugi igrač sveta ove godine osvojio je Autralijan open i Vimbldon, i gotovo na svakom turniru na kojem se pojavio bio je dominantan. 

"Ne bih bio uopšte iznenađen kada bi im išlo slično kao što je išlo meni i Rafi. Kada je reč o ostalima, ne znam tačno šta da očekujem. Nadam se da će i Nišikori, Berdih i Raonić da se vrate i nadam se da će svi nastupiti na AO jer bi to bilo fenomenalno", istako je Federer. 

Federer je ove sezone osvojio čak sedam titula (Bazel, Šangaj, Vimbldon, Hale, Majami, Indijan Vels i Australijan open).

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

miki dandenong

27.11.2017 23:20

zelimti puno srece srbine u zivotu budi ponosan stosi srbin

ODGOVORITE