Nakon protesta, direktor popustio

Nakon jučerašnjeg protesta članova Udruženja privrednika drvoprerađivača u Čajniču, jutros je, prema nalogu direktora ŠG " Vučevica" Neđa Mašića, počela isporuka oblovine za jedan broj članova ovog udruženja, potvrdio je BN televiziji vlasnik drvoprerađivačke firme Nemanja Tadić.

Republika Srpska 24.11.2017 | 08:27
Nakon protesta, direktor popustio
"Isporuka se odnosi samo na one drvoprerađivače koji imaju potpisan ugovor sa "Vučevicom"", rekao je kratko Tadić.

Tadić je istakao da Mašić i dalje odbija razgovor sa drvoprerađivačima iz Čajniča koji su obavještenje o isporuci oblovine dobili preko šefova radilišta "Vučevice".

Sedam vlasnika drvoprerađivačkih firmi iz Čajniča koje zapošljavaju oko 200 radnika juče je protestvovalo protiv rukovodstva ŠG "Vučevica", zbog toga, kako su naveli, da im ova firma deset dana ne isporučuje oblovinu za preradu a istovremeno se kamioni sa prikolicama tovare trupcima za kupce iz okolnih gradova pa i iz Srbije.

BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

RS,Referendumska Srpska

24.11.2017 07:34

Koja je to mafija od političara.Socijalisti,ma sve je to fekalija do fekalije.a najgori onaj đokić(malo slovo)

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

24.11.2017 07:47

Ako sam dobro razumio, ovim ljudima su ispoštovane količine iz Ugovora za ovu godinu i zato im je obustavljena isporuka,a oni imaju mogućnost da još drveta prerade. Što se pravi tolika frka? Zašto direktor ne sklopi sa njima aneks Ugovora i poveća im količine do kraja godine da imaju za proizvodnju,a oni da bolje i pažljivije planiraju koliko im treba oblovine za sledeću godinu. Zar nije pohvalno ako imaju posla. Izvoz oblovine je zabranjen a svakodnevno kamioni idu preko granice?! Svi to znaju ,konstatuju i nikom ništa?! Kakva je ovo država ljudi moji? Privatna izgleda.

ODGOVORITE
Name

Dejo

24.11.2017 13:54

Naravno nego privatna ali je problem što narodne (državne) resurse otimaju Preraspodjela "talova" je u toku..ko da više njegova oblovina, a sa druge strane drvoprerađivači ne prave finalne proizvode, a i radnici im nisu prijavljeni.. Znači, sve funkcioniše kako treba, pa ko više ulovi.. Realnost.

Name

Krasnota

24.11.2017 10:40

U Teslicu ministar Bogdanic rusi direktora sumarstva jer ne moze vladati snjim.

ODGOVORITE
Name

Roki

24.11.2017 15:58

Tesko nama s nama, rjesenje, 1 pokatolicenje 2 poturcavanje 3 iseljenje Nema drugog rjesenja, ako ovako nastavimo.

ODGOVORITE
Name

Runi

25.11.2017 05:21

Nemoj te se predavati za sitno u oktobru bice bolje.