Anđelina odbila Bredovu ponudu

Brad Pit (Pitt) (53) navodno je ponudio Anđelini Džoli (Angelini Jolie) (42) da uzme pola njegovog bogatstva koje se procjenjuje na više od 250 miliona dolara, no ona za to ne želi čuti. Navodno Andželina i dalje insistira da Pit manje vremena provodi s njihovih šestero djece.

  • Magazin
  • Zabava


''On pokušava kupiti Andželinu. Nakon što su ga lani ispitivali zbog zlostavljanja sina i nakon što je priznao da ima problema s alkoholom, nema šta izgubiti'', tvrdi izvor blizak bivšem paru. Dodao je kako su Bredu prioritet djeca, s kojima želi provoditi što više vremena.

''Bred i Andželina godišnje na tjelohranitelje djece potroše milion dolara. Bred i dalje želi učestvovati u tom trošku'', kaže prijatelj para. Dodao je da glumac i dalje želi da se Andželina nesmetano bavi humanitarnim radom bez da se brine o finansijama.

Bred i Andželina objavili su da se razvode lani u septembru. 

Izvor: Avaz

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Ali

24.11.2017 06:53

Hoce Andja s drugim da se spandja, ne odgovara joj Bred Pit i kvit.

miki australija

27.11.2017 13:42

Pjesma za dreda nema moje andjelije mili boze a gdjelije eno andje u trebinju pije kafu biskupovu sve uz gligorija ona lijega a za kustu ona pita jadni brede nemas sanse od vladike i od kuste boljetije bjez ustranu jerces slomit sam sebi granu.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.