Sutra sunčano i umjereno oblačno

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje sunčano vrijeme uz umjereno naoblačenje tokom dana.

Bosna i Hercegovina 22.11.2017 | 21:35
Sutra sunčano i umjereno oblačno
Jutro će biti prohladno i pretežno vedro, uz umjerenu oblačnost ponegdje u Hercegovini i na zapadu Krajine, a oko rijeka i po kotlinama mjestimično će biti magle, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana biće prijatno toplo i sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost, a svježije u mjestima u kojima će se magla zadržati dijelom prijepodneva.

Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do pet, na jugu od četiri do devet, a najviša dnevna od 10 do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Kalinovik pet, Gacko šest, Nevesinje i Rudo sedam, Trebinje, Višegrad, Bileća, Foča, Han Pijesak i Mrakovica devet, Sokolac i Mostar 10, Sarajevo 11, Drvar, Livno, Široki Brijeg, Bugojno i Jajce 13, Mrkonjić Grad, Šipovo, Grude i Srebrenica 14, Tuzla i Ribnik 15, Zvornik, Srbac, Bihać i Zenica 16 stepeni Celzijusovih.

U Doboju, Prijedoru, Novom Gradu, Gradačcu i Sanskom Mostu izmjereno je 17 stepeni, a u Banjaluci 18 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar