Od sutra obustava saobraćaja

Preduzeće “Bijeljina put” d. o. o. obavještava građane Bijeljine da će zbog završetka radova na izgradnji raskrsnice-kružnog toka “Bled”, u četvrtak 23. novembra i petak 24. novembra 2017. godine doći do obustave saobraćaja u centru grada.

Republika Srpska 22.11.2017 | 19:38
Od sutra obustava saobraćaja
Preduzeće "Bijeljina put" navodi da će do obustave saobraćaja doći u sljedećim ulicama:

Ulica 27. marta,

Ulica Srpske vojske,

Ulica Nikole Tesle,

Ulica Žrtava fašističkog terora.

Ovo je još jedan važan infrastrukturni projekat u Bijeljini, koji će olakšati i ubrzati saobraćaj na mjestu gdje je često bila gužva. 

Završetkom ovog projekta Bijeljina dobija 11. kružni tok.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

MILAN

22.11.2017 19:15

Nema gde vise nisu ti kruzni tokovi.Posebno su interesantni za RS.Vec 22 godine se vrtimo u krug i to je nasa zbilja,to je nasa sudbina.!

ODGOVORITE
Name

Re:

23.11.2017 09:16

Ne budi maliciozan toliko.Radi se,izgradjuje se bas ta tvoja Bijeljina.Od predratne kasabe to je danas Grad sa najviše izgradjenog stambenog prostora,restorana,kafica,Crkvi i džamija,Manastira,Univerziteta,saobracajnica,i kružnih tokova takodje.

Name

Totpedo

23.11.2017 19:13

Kad je pocela izgradnja ovog kruznog toka receno je bilo,da ce radovi trajati mjesec dana. Ovih dana navrsava se 2 mjeseca kd pocetka radova. To je u centru ljudi obilaze a nikom se ne zuri. Sramota je to i za Grad Bijeljinu i za Bijeljina puteve. Za takve stvari placaju se penali a kod nas se dogovaramo na druge nacine. Nadam se bar da ce to valjati i da ce biti veci protok saobracaja. Ali kako sam vidjo njje bas nesto. Nadam se da nisam imao bas neke predpostavke prije mjesec dana kad sam prolazijo kroz Bijeljinu.