Zbog seksi Nikol teniser dominira

Od kako je započeo vezu sa seksepilnom Nikol Šerzinger, bugarski teniser Grigor Dimitrov samo ređa pobede i osvaja turnire.

  • Magazin
  • Zabava


Nema sumnje da je atraktivna Nikol itekako imala uticaja na mladog Bugarina kojeg je od kako su zajedno potpuno preporodila.

Pre nešto više od godinu dana Dimitrov je bio 'tek' 40. igrač sveta. Premalo je to bilo za tenisera silnog potencijala i nešto je moralo da se promeni.

- Uz dobar pristup, dobre ljude u okruženju i kvalitetnu podršku, sve može da se postigne. Nijedan cilj nije nedostižan - bila je poruka Dimitrova posle osvajanja Mastersa.

Ciljao je na dve osobe. Prvi je trener Daniel Valjverdi koji s njim radi godinu dana, a za životnu sreću pobrinula se pevačka zvezda Nikol Šerzinger.

Prelepa američka pevačica i glumica u vezi je s bugarskim teniserom od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko 'skočio'.

(Kurir)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

B L komunista

22.11.2017 15:57

Na navijam za njega,ali samo zbog Maše.Kome nije jasno nek na fejsu pogleda slike njega i Miss. M.Šarapove. (naročito onu kad idu na vjenčanje N.Đ.).

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.