Beker: Sahranite me na Vimbldonu

Slavni teniser i bivši trener Novaka Đokovića, rekao da se ne oseća kao Nemac iako ima nemački pasoš i poručio je da je London njegov dom.

Zabava 22.11.2017 | 12:35
Beker: Sahranite me na Vimbldonu
Bivši trener srpskog tenisera Novaka Đokovića, Boris Beker, izjavio je danas da se ne oseća kao Nemac i da ne želi da se vraća u zemlju u kojoj je rođen.

"Imam nemački pasoš, ali se ne osećam kao Nemac. Verovatno se nikada neću vratiti u Nemačku. Voleo bih da me sahrane na Vimbldonu, London je moj dom", rekao je Beker za britanski list Metro.

On je još jednom demantovao da nije tačno da je bankrotirao, ali nije želeo da ulazi u detalje.

Beker je tačno na današnji dan pre 50 godina rođen u nemačkom Lajmenu.

Bivši svetski broj jedan je tokom karijere osvojio je ukupno 49 titula u singlu, među kojima su i tri trofeja Vimbldona 1985, 1986. i 1989. godine.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Olja

22.11.2017 12:12

Kad se vec ne osjeca kao Nijemac i ne zeli nikad da se vrati u NJemacku, mogao je, za svoj dalji zivot i vjeciti dom, da izabere neku cestitiju zemlju. Englezi (kao najbrojniji Britanci) nisu nista bolji od Nijemaca. Ako iko, mi Srbi smo na vlastitoj kozi osjetili njihovo "milosrdje".

ODGOVORITE
Name

RE Olja

23.11.2017 09:35

E baš si nas Srbe počeo porediti sa Englezima i Njemcima, mi smo za njih tako majušni da nas u svjetskoj ili pak u EU konstalaciji nije mouće ni primjetiti.