Bivši Anin dečko očekuje prinovu

Poznati par se upoznao pre dve godine, a ljubav se desila na prvi pogled.

Zabava 22.11.2017 | 07:41
Bivši Anin dečko očekuje prinovu
Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, košarkaš Ivan Paunić se u avgustu ove godine oženio Milicom Jelić, nekadašnjom mis Srbije, a njih dvoje će za četiri meseca postati roditelji.

Ekipa „Alo!” srela je Ivana i Milicu na letu iz Istanbula za Beograd, na kojem su u ekonomskoj klasi razmenjivali nežnosti i šuškali o dolasku prinove.



Nakon što su se udobno smestili, stjuardesa se ubrzo stvorila ispred Ivana i Milice i ljubazno ih upitala da li je sve kako treba i da li može nešto da učini za njih. Milica je zatražila jastuk kako bi ga stavila iza leđa, jer joj je bilo neudobno. U tom trenutku, stjuardesa joj se obratila:

- Vi ste u drugom stanju? Koji mesec? - upitala je ljubazno.
- Šesti - odgovorila joj je tiho Milica.



Nakon poletanja aviona, košarkaš je rekao svojoj supruzi da iskoristi slobodno mesto pored njih i da prilegne.
Mazio ju je po stomaku, ljubio i govorio da će beba uživati na putu do Beograda.
Kako „Alo!” saznaje od izvora bliskog poznatom paru, Ivan i Milica su se upoznali pre više od dve godine preko zajedničkih prijatelja, a ljubav se desila na prvi pogled.

Milicu povezivali sa Panajotovićem i Ćeranićem

Milica Jelić postala je mis Srbije 2010. i tada je skrenula pažnju medija na sebe. O njenom ljubavnom životu samo se spekulisalo, a bila je dovođena u vezu sa Filipom Panajotovićem, bivšim dečkom Stanije Dobrojević, kao i sa pevačem Nenadom Ćeranićem, u čijem spotu je glumila.
- Nakon kraha veze s Anom Ivanović, Ivan se povukao iz javnosti. Nije želeo da se njegovo ime više povlači po žutoj štampi i želeo je da se ta priča što pre zaboravi. Nakon neuspele veze sa poznatom teniserkom, Milica je došla u pravom trenutku. Ivanu se dopala na prvi pogled i tada je znao da je ona idealna devojka za njega - otkriva izvor blizak paru za „Alo!” i dodaje:



 Njih dvoje su skoro dve i po godine zajedno i odlično se slažu. Milica je fina i skromna devojka, što se Ivanu posebno dopalo. Pre šest meseci su saznali da je trudna, a kako Ivan nije želeo da se beba rodi u vanbračnoj zajednici, zaprosio je svoju dragu, koja je odmah pristala. Venčanje je obavljeno u tajnosti, jer nisu želeli da se medijski eksponiraju. Slavlju je prisustvovao samo odabrani krug prijatelja, kao i članovi porodica - otkriva izvor za „Alo!” i dodaje da je Milica boravila u Španiji kod Ivana dok je igrao za Fuenlabradu, a da je nakon njegovog prelaska u Tursku rešila da ga podrži i napusti Beograd zbog njegove košarkaške karijere.

Novopečeni mladenci izbegavaju da svoju ljubav eksponiraju na društvenim mrežama, pa tako Paunić ne koristi Instagram i Fejbuk, već samo Tviter, na kojem je tokom njihove veze samo jednom objavio zajedničku fotografiju, dok Milica na svom Instagram nalogu ima tek dve zajedničke fotografije.

Kratka veza sa Anom Ivanović

Ivan Paunić bio je u kratkoj vezi sa teniserkom Anom Ivanović, koja ga je ostavila nakon samo tri meseca. Tada se spekulisalo da su Anini roditelji bili protiv njihove veze, a kada je informacija da su zajedno došla do medija, teniserka je rešila da ga otkači. - Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno, a sve zbog medija - rekao je tada Ivan.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar