Tim ili Raonić prvi testiraju Đokovićev lakat!

Srpski as se konačno vraća takmičenju krajem decembra u Abu Dabiju, a protivnik će mu biti ili Austrijanac ili Kanađanin.

Tenis 23.11.2017 | 08:30
Tim ili Raonić prvi testiraju Đokovićev lakat!
Nakon Vimbldona nismo gledali Novaka Đokovića da igra tenis. Od jula dakle naš as leči problematični lakat, koji je očigledno uspeo da sredi. Višemesečno mirovanje, tokom kojeg je štedeo ruku, ali zato ojačavao donji deo tela završeno je pre nekoliko dana kada je konačno uzeo reket i krenuo da trenira u rodnom gradu.

Danas smo saznali i da će srpski teniser novu ATP sezonu, ujedno i Novu 2018. otvoriti na turniru u Dohi koji je osvajao u dva minula izdanja, ali i sa kim će zaigrati na povratničkom takmičenju u Abu Dabiju krajem decembra. A Đokovića će u drugom kolu, to jest u polufinalu sačekati pobednik meča između dva velika majstora, Dominika Tima i Miloša Raonića. U drugoj polovini žreba Rafael Nadal u polufinalu dočekuje boljeg između Stena Vavrinke i Pabla Karenja Buste. Turnir se igra od 28. do 30, a Nole će po svemu sudeći izaći na teren 29. decembra.

Mubadala vorld tenis čempionšip igra se na otvorenom na tvrdoj podlozi i ovo će biti 10. izdanje takmičenja koje se ne nalazi u ATP kalendaru, ali koje uvek ima respektabilne učesnike pre svega zbog fantastičnih finansijskih, ali i uslova za pripremu pošto se stadion nalazi u ogromnom ultramodernom sportskom kompleksu u prestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata. Novak je već tri puta osvajao ovaj turnir, vezano od 2011. do 2013.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar