Zaplijenjeno 170 kilograma droge

Policija navodi da je u “opel astri” pronađeno osam džakova sa 162 pakovanja droge skank ukupne težine oko 170 kilograma.

  • Vijesti
  • Region


Crnogorska policija saopštila je da je zaplijenila oko 170 kilograma skanka od P.P. /24/ iz Podgorice, koji je uhapšen jutros u policijskoj potjeri.

Granična policija Crne Gore je izvršila blokadu terena prema Albaniji i pokušala da zaustavi vozilo “opel astra” kojim je upravljao P.P, koje se nije zaustavilo, već je udarilo policijsko vozilo “dacija duster” i pobjeglo u pravcu Podgorice.

“Granična policija je odmah krenula u potjeru za P.P. i o događaju i pravcu kretanja upoznali su službenike Centra bezbjednosti Podgorica, koji su se uključili u potjeru”, saopštila je crnogorska policija.

Prolazeći kroz crveno svjetlo na semaforu u pravcu mosta Milenijum, vozač je svojim “opel astrom” udarilo u “reno megan”, nakon čega se prevrnulo.

“P.P. je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom Centru Crne Gore i tom prilikom su konstatovane lakše tjelesne povrede”, saopšteno je iz crnogorske policije.

Dalje se navodi da je u “opel astri” pronađeno osam džakova sa 162 pakovanja droge skank ukupne težine oko 170 kilograma.

Opojna droga biće upućena u forenzički centar radi vještačenja, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da P.P. bude lišen slobode.Agencije

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

mile

19.11.2017 22:40

Gdje se vrsi da forenzicka obrada, kladim se da je na nekoj od milinih vikendica.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.