Udario u auto ministra policije

Muškarac iz Bijelog Polja čiji su inicijali A. B. (35) uhapšen je nakon što je upravljajući automobilom pod dejstvom alkohola udario u policijsko vozilo u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić, a potom pobjegao sa lica mesta, saopštila je crnogorska policija.

  • Vijesti
  • Region


Iz policije su naveli da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć u 22.25 časova na izlazu iz Berana, te da je A.B. upravljao automobilom "golf pet" koji je udario u službeno vozilo "mercedes", za čijim volanom je bio službenik MUP-a, a u kojem je bio ministar Nuhodžić.
 
U saopštenju se navodi da je A.B. prešao vozilom preko pune linije na suprotnu stranu kolovoza i u krivini se sudario sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom pobjegao.

Tom prilikom je na službenom "mercedesu" nastala manja materijalna šteta, a ministar nije zadobio povrede.

- Nakon sat vremena od događaja, službenici Centra bezbjednosti Berane zaustavili su vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mesta saobraćanje nezgode iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima - navodi se u saopštenju.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola. On će biti priveden sudiji za prekršaje u Beranama uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

(Srna)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Đido .

18.11.2017 18:07

Kako ga nije sramota tako da divlja po cesti i to pod dejstvom alkohola .

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.