Katarina prvi put o ljubavnoj vezi

Iako o svom privatnom životu i partnerima ne govori mnogo, seksepilna glumica priznaje da nije često u emotivnim vezama, ali da je tada sasvim posvećena dečku.

Srbija 18.11.2017 | 10:00
Katarina prvi put o ljubavnoj vezi
Katarina Radivojević otkrila nam je kakva je kada se ugase kamere, u četiri zida sa voljenom osobom. Iako joj muškarci često prilaze, ona ostaje dosledna stavu da kada je zaljubljena, voli samo jednu osobu.

"Naravno da nikada ne varam, vrlo retko sam u vezi i onda sam izuzetno verna, posvećena i lojalna", kaže nam kroz osmeh.

Međutim, o trenutnom emotivnom statusu ne želi da govori. Za razliku od mnogih koleginica koje emotivni status eksponiraju na društvenim mrežama, Katarina nema profil ni na Fejsbuku ni na Instagramu.

"Ja volim svoju intimu i privatnost, zato i nemam javne mreže. To što imam takav stav mi ne donosi puno dobrih stvari, ali na taj način uspevam da sačuvam mir i intimu. U javnom životu sam od svoje 21. godine, pa sam se malo umorila od toga. A i zašto bi ljudi znali?", kaže. 

Ono o čemu rado govori jeste kako postiže da izgleda prelepo bez botoksa i filera.



"Ja se trudim da budem prirodna. Započela sam karijeru sa imidžom prirodne devojke. Zahvalna sam bogu što imam prirodnu lepotu. Trudim se da je što duže zadržim. Vežbanjem, pozitivnim mislima, meditacijom... Ne znam da li ste znali da kundalini joga drastično podmlađuje, skoro svakodnevno je radim kad god imam vremena."

Radivojevićeva će se još neko vreme zadržati u Srbiji jer radi na nekoliko projekata. Dok snima drugu sezonu serije “Ubice mog oca”, glumica pregovara za još jedan veliki projekat.

"U Ameriku se vraćam tek na proleće jer tada imam zakazane projekte. Sada ne moram da jurim kastinge i pilot sezone, pa mogu više vremena da provodim u Beogradu i radim ovde neke projekte, kao što trenutno pregovaram da učestvujem u velikoj seriji na zimu", kaže glumica.

(Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Torpedo

18.11.2017 09:56

Lijepa,simpaticna,zgodna. Prava zena.

ODGOVORITE
Name

Karadoz

18.11.2017 17:07

Kako izgleda kriva zena?