Za “Orlove“ ne postoje prepreke

Članovi Streljačkog kluba RVI “Orao” iz Bijeljine iza sebe imaju itekako uspješnu godinu. Brojne medalje, diplome i oboreni rekordi potvrda su da se trud i rad isplate i da bez obzira na tjelesne nedostatke pokažu da za njih ne postoje granice. Zadovoljni su svojim radom, a opremom koja je obnovljena spremaju se za naredno takmičenje, a ono što je u ovom trenutku najveći problem je stanje krova u streljani.

Republika Srpska 16.11.2017 | 13:13
Za “Orlove“ ne postoje prepreke
Entuzijazam, želja za uspjehom, volja za životom i snaga ih nisu napustile ni u trenucima kada bi i mnogo jači odustali. Streljački klub RVI “Orao” iz Bijeljine ovu godinu je nizao samo uspjehe. Nedavni rezultati obaranje rekord RS sa 1003 upucana kruga na 10. Mitrovdanskom turniru u Gacku i brojne medalje samo su popunili bogatu kolekciju odličja.

Ovaj streljački klub je od gradske uprave i gradonačelnika dobio pušku koja im je omogućila postizanje još boljih rezultata, još jednu su nabavili sopstvenim sredstvima, kao i rasvjetu u streljani, a ono sa čime trenutno imaju problem jeste dotrajali krov za koji se nadaju da će iznaći rješćenje jer zimski uslovi samo pogoršavaju stanje.

Strijelci su zadovoljni i radom i uspjehom, a recept je kažu puno rada i dobra atmosfera u klubu.

Zbog izvanrednih rezulatata koje stalno ostvaruju, apeluju i na rukovodstvo Streljačkog saveza BiH bih da imaju u vidu ove rezultate, te se nadaju i pozivu za nastupe za reprezentaciju BiH.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar