Ovo je najseksepilniji muškarac na svijetu

Laskavu titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu ove godine je po izboru časopisa "Pipl" poneo američki glumac, tekstopisac, kantri pevač i muzički producent Blejk Šelton.

Zabava 16.11.2017 | 08:28
Ovo je najseksepilniji muškarac na svijetu
"Celog života sam bio ružan, ali ako mogu da budem seksi na samo godinu dana - rado prihvatam titulu", izjavio je u utorak 41-godišnji pevač.

Šelton je deset godina bio uspešan kantri pevač, a 2011. mu se pružila prilika da kao sudija i mentor talentovanim pevačima učestvuje u NBC rijaliti programu "The Voice".

Za "Pipl" je rekao da će zadirkivati svog kolegu iz te emisije, frontmena grupe Maroon 5 Adama Levina zbog osvojene titule. Levin ju je nosio 2013.

"Ne nameravam da se prema ovoj tituli odnosim skromno pout Hjua Džekmena i njemu sličnih. Ljudi će me zamrzeti koliko ću se hvalisati", rekao je kroz smeh Šelton.

Pevač je bio u braku s kantri pjevačicom Mirandom Lambert, a poslednje dve godine je u ljubavnoj vezi s pop pevačicom Gven Stefani.

Za časopis je otkrio da ga je upravo Gven podstakla da prihvati titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu. Pre njega su titulu s ponosom nosili Dvejn Džonson, Bred Pit, Džordž Kluni, Džoni Dep, Harison Ford, Rajan Rejnolds i Dejvid Bekam.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar