Đoković: Muslin je stvorio kolektiv! Šta, otišao je?!

Najbolji srpski teniser nije znao da je Slavoljub Muslin dobio otkaz sa mesta selektora fudbalske reprezentacije Srbije.  Đoković razočaran posetom u Areni! "Ne znam koji je razlog, neki kažu da je zbog svađe Delija sa klubom, neki jedno, neki drugo, ne znam stvarno. . . "

Tenis 16.11.2017 | 13:45
Đoković: Muslin je stvorio kolektiv! Šta, otišao je?!
Đoković je razgovarao sa medijima tokom poluvremena meča Evrolige između Zvezde i CSKA, tokom kog je prokomentarisao plasman "Orlova" na Svetsko prvenstvo 2018.

"Svaka ima čast. Ispratio sam to, radovao sam se kao i svi ostali. Duga je pauza bila. Iskreno se nadam da će momci to uzeti kao veliki motiv da na SP pokažu šta mogu. Prijatelj sam sa dosta fudbalera želim im sve najbolje. Izgleda da se kolektiv stvorio od kada je Muslin došao, stvorila se prava atmosfera", rekao jeĐoković.

Iznenadila ga je konstatacija novinara da je Muslin u međuvremenu i otišao sa mesta selektora.

"Stvarno?! Nisam znao, eto, nisam u toku. Slobodan sam u narednih mesec i po dana, ako treba pomoć", našalio se naš teniser.

Ipak, neće pratiti Srbiju u Rusiji sledećeg leta.

"Uželeo sam se tenisa, sledeću godinu ću posvetiti tome", zaključio je Đoković.

Poznat je Novak Đoković kao veliki navijač Crvene zvezde i povremeni gost na utakmicama košarkaškog i fudbalskog kluba.

Dolazak u Beograd, do nedavno svetski "broj jedan", a svakako najbolji srpski teniser, iskoristio je za odlazak u Beogradsku Arenu na duel košarkaša Crvene zvezde mts i moskovskog CSKA.

U razgovoru sa novinarima istakao je da ga je razočarala poseta.

"Nisam bio duže vreme na nekoj utakmici, tako da mi je zadovoljstvo što sam tu. Krivo mi je što nije puna Arena. Obično je to standard kada Zvezda igra evroligaške utakmice, pa i Partizan, da se napuni Arena i bude izvanredna atmosfera. Ne znam koji je razlog, neki kažu da je zbog svađe Delija sa klubom, neki jedno, neki drugo, ne znam stvarno... Meni je ovo jedinstveno iskustvo i uvek doživljaj kada dođem da gledam Zvezdu za koju navijam ceo život", izjavio je Đoković.

Po procenama u hali je bilo prisutno 11-12 hiljada gledalaca.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar