Otišla u krevet sa pjevačem

Ćerka Milana Topalovića konstanto intrigira javnost. Ipak, ovo što je sada isplivalo, će se verovatno dopasti mnogim muškarcima, ali ne i njenom tati.

  • Magazin
  • Zabava


Nakon što je stavila tačku na odnos sa pjevačem Slobodanom Vasićem, a potom i prebrodila krah te ljubavi koju su pratile, kako su svojevremeno mediji pisali i fizički obračuni, ova mlada dama rešila je da stavi tačku na brojne spekulacije o njenom životu , te je bez ustezanje riješila se pozabavi profesionalim izazovima, pa je tako prihvatila poziv da učestvuje u novom spotu „Dijamanti benda“ .

- Odlično smo se razumjeli i saradnja je prošla i više nego odlično. Eksplicitne scene, ne bih komentarisala u trenutku kada smo sa svih strana zatrpani istim, a ovo je naravno bilo sve u skladu sa pjesmom, te sam do kraja morala da traženi zadatak i obavim – rekla je Helena.Inače, mediji su pisali o Heleninom izvajanom tijelu, ali i o tome kako je oskudno obučena tokom snimanja provokatvinim pokretima izazivala pjevača pomenutog benda Mladena.

Sada kada je spot ugledao svjeslost dana, nema sumnje da će mlada Helena dobiti još neki angažman.(Alo)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Ante

13.11.2017 17:21

Kad bi dala 100 evra razmislio bi.

Momi

13.11.2017 17:56

Tuketina prava...

Laki pornic ali..

13.11.2017 23:54

Dobro uradjeno. Meni se dopada iako sam starija generacija. Nece niko da slusa bez seksa.Nije to Nada Mamula i Omer beze. Nju niko nije gledao nego su svi slusali.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.