Aleksandra ne želi u vilu

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović su se opasno posvađali, pa je njihova veza pod znakom pitanja.

  • Magazin
  • Zabava


Filip već duže vrijeme ubjeđuje pjevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u vilu porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, što ona nikako ne želi da prihvati.

Prema pisanju "Kurira", to je čak moglo da ih košta raskida.

Prijovićeva se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome.

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opštepoznato je da je jedna od najplaćenijih "Grandovih" pjevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi uspela da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu dala do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana - priča izvor "Kurira".- Filip je samo želeo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava, jer joj svakodnevno govori "A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?". Brena je na Aleksandrinoj strani. I ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći.

Izvor ističe da je par nedavno "zaratio" kao nikad do sad:

- Toliko su se svađali da je, na kraju, svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu.

(Alo/Kurir)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Ona je pametna

11.11.2017 12:19

1. Brena je rođenu majku otkačila u Dom starih. Nije željela da joj kućna njega dolazk, niti da to plaća. 2. Ona be maćeha, a ne mama. Mogu lni useliti kod njegove mame. Cura to svd zna. Ona je za glg debila doktor nauka.

Aleksandra

11.11.2017 15:07

Sta ja znam staje vila ja sam naucila u supi

U toj vili on ima nuzni dio kad Bobo rikne. Kao sto napisah, zna ona sta je zivot i bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Ili ces reci da ce dobiti kao i Brenina djeca? Ha,ha,ha

Tudja vila

12.11.2017 17:56

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.