Vozio sam sporo, nije mi jasno...

Hrvatski pop pevač Toni Cetinski progovorio o saobraćajnoj nesreći u Rovinju

Region 10.11.2017 | 07:21
Vozio sam sporo, nije mi jasno...
Dok se čekaju rezultati zvanične istrage šta se dogodilo prošle sedmice u Rovinju, kada je Toni Cetinski kolima pregazio Ibrahima Kevljanina u jednosmernoj ulici, pop pevač je ispričao kako je doživeo nesreću.

"Još sam u stanju šoka i sećam se poprilično dobro svega što se dogodilo. Nije mi samo jasno kako se dogodilo", rekao je Cetinski za hrvatsku “Gloriju”.

Kaže da je tom Pustom ulicom mnogo puta prošao i da do nje vodi oštra okuka:

"Morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila."

Cetinski je izašao iz “mercedesa” i pogledao ispod auta, ali ništa nije video.

"Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video najmanje što sam očekivao, čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim", tvrdi pevač.

Odmah je otrčao do frizerske radnje koja je prekoputa i vikao da zovu policiju i Hitnu pomoć. Želeo je sve da uradi kako bi spasao čoveka, čije je telo bilo prikovano pod njegovim “mercedesom”. Otrčao je do prtljažnika i uzeo dizalicu, kako bi podigao vozilo i oslobodio telo:

"Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspeo. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znakove života. Ta nemoć, činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj."

OTKAZAO KONCERT U CIRIHU

Cetinski je objavio na “Fejsbuku” da neće nastupiti sa grupom “Parni valjak” na koncertu koji je zakazan za sutra u Cirihu:

"Ovim putem se izvinjavam organizatorima i svima koji su kupili ulaznicu za koncert u subotu u Cirihu. U ovom trenutku sam slomljen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila i nisam u stanju da ispunim svoju obavezu prema vama. Umesto mene, u Švajcarskoj će u društvu 'Parnog valjka' nastupiti moj prijatelj i kolega Ivan Zak."

(Novosti)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

ATR

10.11.2017 07:02

STA OVO prica?Uzeo dizalicu da izvuce jednog covjeka.Vidjeti Mao kako divlja autom.Blaga je kazan I zatvor za to sto je usmrtio covjeka.Strasno

ODGOVORITE
Name

Faruk BN

10.11.2017 08:51

Ako vozite 10km/h kako tvrdi njegova advokatica koja ga zastupa, onda mozete sasvim da zaustavite vozilo i to u par metara kocenja! I sasvim je sigurno sa ce ga pravosudje ,,lijepe nase,, oslobiditi zbog nedostatja krivice ili dokaza! Kako je samo moguce da je covjek lezao na ulici a da se niko ne primijeti , da zovne hitnu pomoc ili policiju! A sve se desilo u po bijela dana ! Ali on je zvijezda , iz poznate kuce a jadna zrtva samo jedan jadnik iz bih koji je na jedvite jade prezivljavao ..... ....zalosno....

ODGOVORITE
Name

lip

10.11.2017 10:30

Odma u ćorku

Name

Inkvizicija

10.11.2017 22:48

Popustila ti koncentracija zato sto si vozio sporo. A i onaj sto ti je dao talenat za pjevanje, dosao o svoje.

ODGOVORITE