Razvod je samo marketinški trik?

Ana Nikolić već duži vremenski period ponosno nosi titulu "srpske Bijonse", te su tako mnogi u šali i njenog izabranika Stefana Đurića Rastu nazivali "srpskim Džej Zijem".

  • Magazin
  • Zabava


Nakon posljednjih fotografija, da se zaključiti da su se pjevačica i reper možda zaista ugledali na svoje svjetske pandane i iskoristili priče o razvodu kao odličan marketinški potez za promociju studijskih materijala koji tek treba da izađu.

Podsjetimo, svjetski mediji su godinama unazad izvještavali o problemima u braku između r'n'b dive Bijonse i njenog supruga Džej Zija, ali su oni uporno demantovali sve priče. I baš onda kada su te glasine utihnule, pjevačica je objavila album "Lemonade" koji se podrobno bavi suprugovim nevjerstvom i svim fazama koje je ona prošla na putu do oproštaja i vraćanja porodice na okup.Nakon izdavanja albuma, Bijonse nije dala nijedan intervju nego je pustila da pjesme govore za sebe, a mediji i obožavaoci su mjesecima raspravljali ko je izvjesna "Beki sa dobrom frizurom", odnosno ljubavnica koju je Džej Zi imao. Rezultat svega je bila srećna porodica, bez obzira da li je zaista prošla kroz krizu ili ne, ali i jedan od najprodavanijih albuma godine.

Posljednje fotografije, koje je objavila ekipa "Paparaco lova", govore u prilog tome da je Rasta prespavao u Aninom stanu, zbog čega ekipa spomenute emisije tvrdi da je cijela pompa zapravo marketinški trik. Oni za sve to "krive" Aninog brata, Marka Nikolića.

Da li ova priča ima smisla ili ne, prosudite sami. Sa druge strane, kako su Ana i Rasta poručili da žele da ostanu u dobrim odnosima zbog Tare, sasvim je moguće da i dalje provode vrijeme kao porodica ili možda čak rade na pomirenju.

Šta je istina, vrijeme će pokazati.

Izvor: Informer

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Igor

09.11.2017 18:11

Klošari, jadno dijete .

Da Klosari

09.11.2017 18:20

jadni citaoci

Zoki

09.11.2017 20:38

Dvije BUDALETINE!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.