Toni udario oca dok je stajao

Vijst da je proslavljeni hrvatski pevač Toni Cetinski (48) u petak u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati automobilom pregazio Ibrahima Kevljanina (62), proteklih dana puni stupce svih medija u Hrvatskoj i regionu. Stradali Ibrahim Kevljanin je poreklom iz Kozarca kod Prijedora, a dugo godina živeo je u Rovinju.

  • Vijesti
  • Region


Kevljanin je u Rovinju bio poznat pod nadimkom Braco. Njegov sin Adis Kevljanin već 17 godina živi u Insbruku i šokiran je pogibijom svog oca, piše Avaz.ba.
 
- Za smrt oca sam čuo istu noć kada se nesreća i desila. Iz Rovinja su me nazvali prijatelji i sve mi saopštili do u detalje, da ge je pregazio pjevač Tony Cetinski. Poslije toga počeli su mi se javljati drugi prijatelji koji su mi ispričali šta se sve desilo tog kobnog petka oko 14 časova - kaže Adis Kevljanin.

Adis je kaže da su mu prijatelji pričali o detaljima nesreće.

- Prijatelji su mi kazali da je Toni udario Ibrahima dok je on stajao na putu, a ne ležao kako pojedinci hoće da predstave. Toni je u Rovinju poznat po brzoj vožnji, a na “Jutjubu” ima i jedan video gde on juri istom ulicom u kojoj je ubio moga oca. Ja sam vozio tom kobnom ulicom, odlično je poznajem i znam da uvijek moram njom oprezno voziti mic po mic, jer uvijek neko prolazi, posebno brojni turisti – priča Adis.

On je dodao da ga nakon nesreće Cetinski nije nazvao, kao ni neko od njegovih advokata.

- Da je kakav čovek okrenuo bi moj broj, izrazio mi saučešće zbog ove tragedije. Nije se ni udostojio da mi se javi… Pre osam godina sam operisao srce, a u Insbruku živim već 14 godina. Dnevno pijem po 14 tableta i zdravstveno stanje mi se od trenutka kada sam saznao da je Toni pregazio moga oca jako pogoršalo – priča Adis, koji je rođen u Bosni i Hercegovini, u Prijedoru, a dodaje da je odrastao u Kozarcu.

S ocem Ibrahimom je u Rovinju živio skoro 20 godina. Adis je rekao da je prije nekoliko godina u automobilskoj nesreći ostao bez brata Harisa.

- Haris je poginuo prije nekoliko godina. Tata Ibrahim se odao alkoholu nakon njegove smrti, ali je bio omiljen u Rovinju. Zadnji put smo se sreli u avgustu kada smo sedili skupa u jednom kafiću. Još ne mogu da verujem da će to biti da je tada posljednji put video svoje dve unuke, moje ćerke, Dijanu i Dejlu – kaže Adis Kevljanin, kojem je bivša supruga rodom iz Bihaća.

Za oca Ibrahima kaže da je bio omiljen u Rovinju i da su ga svi znali i voljeli.

- Naša mama Zuhra, koja je nakon razvoda sa Ibrahimom ostala živeti u jednom selu pored Rovinja, uvijek je gledala da moj otac ima šta da jede i brinula se o njemu. Plaćala mu je račune, ali ne bih volio da sada ona ima posljedice zbog takve pomoći sa sadašnjim mužem, koji je takođe fin čovjek – kaže Adis, koji je pohvalio i očevu komšinicu Ružu, koja se takođe brinula o Ibrahimu.

Kaže da će sutra (ponedeljak) otići kod svoje doktorke u Insbruk, koja mu treba dati dozvolu da može otputovati u Rovinj na sahranu ocu.

- Ako bude sve u redu, ja bih trebao u Rovinj doći u srijedu, kada je i zakazana sahrana ocu. Nadam se da će moje uništeno srce sve to podnijeti, iako sam i sada duboko potresen – kaže u ekskluzivnoj ispovijesti za "Avaz" Adis Kevljanin.

(Blic)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Pero

06.11.2017 08:54

Droga je cudo.

Poslednji kineski car

06.11.2017 10:32

U Adisovoj izjavi milion nepoznatih,čini mi se da koristi očevu smrt za ličnu promociju. kako da ga nazove,kao da je cetinski imao njegov broj u imeniku? Odakle mu odjedanput advokati,kao da je neznam ko? Snimak Tonijeve brze vožnje nema veze sa ovom nesrećom,rađen je ranije kao prilog u jednoj emisiji. Onda,iz Insbruka je "vidio" da mu otac nije ležao na putu nego je bio na trotoaru, i niz drugih nebuloza. Žao mi je tog Ibrahima a i tonija. To je tragedija koja uništi obe porodice.

Nebuloza si ti kineski car. Sigurno ima ocividaca toj nesreci. Pod drugo, sto bi lezao covjek na ulici. Naravno da ce lezati kad ga je vec zgazio. Pod trece, vidi se snimak kako Toni po danu vozi tom ulicom, sad zamisli noci u mraku. Naravno da je u mraku pod brzom voznjom kasno video tog covjeka setajuci tom ulicom. Na kraju ce biti ko sto si ti vec naveo, da je covjek lezao na ulici i da Toni nije kriv. Kako bi to u hrvatskoj izgledalo da popularnog Tonija smjeste u zatvor.

nisi u pravu kineski car

07.11.2017 01:37

Paja

07.11.2017 14:00

Po izjavi sina vidi se da je otac alkoholicar sto bi moglo znaciti da je covjek setao ulicom jer to se moze sresti svaki dan. Nije to samo sto je Toni u pitanju nego svako od nas moze da udari covjeka, jer tu su stotinke u pitanju. Treba biti objektivan. Nije uvijek vozac kriv, zakonski jeste ali okolnosti nekad budu takve. Npr. Kada nekog voz udari masinovodja nije kriv jer sam si izasao na prugu, mahom ispadne da je samoubistvo a nekad jednostavno se zadesis u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.