Toni Cetinski udario u muškarca

Glas Istre javlja da je jedna osoba smrtno stradala na putu Puste ulice u Rovinju, a zasad se ne zna je li smrt posljedica saobraćajne nesreće ili nečeg drugog.

Region 03.11.2017 | 21:04
Toni Cetinski udario u muškarca
Naime, rovinjskoj policiji oko 14 sati je javljeno da je u Pustoj ulici automobil Mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski udario u tijelo muškarca koji je ležao na putu.

Policija je osigurala mjesto događaja prije dolaska državnog odvjetnika radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon kojeg će biti jasnije je li muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo.
 
Glas Istre nezvanično saznaje da su u Pustu ulicu da bi se došlo do tijela muškarca u intervenciju pozvani vatrogasci koji su podigli Mercedes jer se bio zaustavio na tijelu nesretnika.

Ulica u kojoj se ovo dogodilo je jednosmjerna i prilično uska tako da je njome gotovo nemoguća prebrza vožnja.

"Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti. Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja", kazao je Toni za 24sata.hr.
 
Prema prvim informacijama, muškarac kojeg je Cetinski udario Mercedesom bio je u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće. Navodno je izašao iz kafića i ležao na cesti u trenutku kada je Tony naišao u autu.
 
Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju.

(Vijesti.ba / Klix)

Komentari / 0

Ostavite komentar