Ubijena zbog ljubomore

Julija Jakšić (38), državljanka Crne Gore, koja je ubijena u italijanskom gradu Ćervino, u blizini Napulja, kobne noći viđena je kako se svađa sa svojim prijateljem, marokanskim državljaninom J. C, pišu italijanski mediji.

Region 02.11.2017 | 23:36
Ubijena zbog ljubomore
Julijino telo, u raspadnutom stanju, pronađeno je preksinoć u Italiji, sa tri prostrelne rane na glavi.
 
Njen nestanak, porodica i prijatelji, prijavili su gotovo dve nedelje ranije, u noći između subote i nedelje, 21. oktobra.

Julijin nestanak pratili su svi mediji na Apeninskom poluostrvu, a apel da se Crnogorka pronađe objavljen je i na nacionalnoj televiziji RAI.

Ona je inače živela u Napulju od kada je imala 18 godina, i to sa porodicom bivšeg muža, sa kojim ima sina.

U noći kada je prijavljen njen nestanak rekla je zaovi da izlazi u obližnji noćni klub. Nekoliko sati kasnije, pozvala je sina, posle čega je viđena u baru na železničkoj stanici u društvu jednog muškarca.

Prema kazivanju komšinica i zaove ona je te noći izašla sa prijateljem, marokanskim državljaninom J.C. u čijem stanu je preksinoć i nađena mrtva.

Navodno, zajedno su te noći izašli u jedan lokal u kvartu koji se naziva Pallonetto di Napoli, odakle su nakon ljubomorne scene od strane J.C. otišli u nepoznatom pravcu.

Kako je policiji ispričao njen prijatelj, koji ih je te noći vidio, J.C. je u baru vikao na Jakšić optužujući je da ga vara, nakon čega ju je izvukao iz lokala.

Njen nestanak je prijavljen sutradan, kada se Jakšić nije vratila u stan u kojem je ostavila maloletnog sina.

Policija sumnja da J.C. nakon svađe odveo Jakšić u njegov stan i da ju je zatim usmrtio sa tri hica u glavu, nakon čega je pobegao.

Sumnja se da je napustio državu i za njim je raspisana poternica.

Beživotno telo u lokvi krvi zatekla vlasnica kuće, koja je zbog neprijatnih mirisa koji su dolazili iz iznajmljenog stana na spratu, odlučila da vidi šta se dešava.

Tokom uviđaja u stanu, odnosno na podu kupatila, pronađene su tri čaure od metka manjeg kalibra, dok oružje nije pronađeno.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar