Džej progovorio: Oprostiću Adilu!

Džej Ramadanovski kaže da je spreman da oprosti Adilu Maksutoviću što mu je navodno pretukao ćerku Anu 2013. godine.

Zabava 31.10.2017 | 10:16
Džej progovorio: Oprostiću Adilu!
Proslavljeni folk pjevač Džej poslije ovog incidenta nikada nijednu ružnu riječ nije rekao za svog zeta, a sada je spreman da ponovo stupi u kontakt sa njim.



"Adilu bih sve oprostio, ali mora on prvi da pruži ruku i izvini se. On je mlađi i to bi trebalo da uradi iz poštovanja, jer sam ja stariji od njega i otac njegove žene. Nema logike da se ja njemu za bilo šta pravdam", priča Džej.

On objašnjava da njih dvojica nisu u svađi, ali da ipak posljednje četiri godine nemaju nikakav kontakt.



"Mi se nikada nismo posvađali. Šta je bilo, bilo je. Nisam ga ja terao da radi neke stvari, niti sam mogao da utičem na njih. Neću da se vraćam na to. Prosto, ne razgovaramo, ali poštujemo se međusobno. Meni je drago da je njemu, Ani i mom unuku Adrijanu sada lepo i da su srećna porodica", rekao je Džej.

Mada voli Adilove pjesme, Džej je priznao da neće pratiti koncert mlađeg kolege iz prvih redova jer ga on nije pozvao na nastup, što je i sam Adil izjavio.

Izvor:Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

DNK

31.10.2017 10:01

Sinoc na jutubu gledam zajednicu izmedju srpskih Roma i muslimanskih - s Kosova. Nisam mogla do jutra da zaspem kad je zena s Kosova pocela da vristi na snahu, a svekar dodaje 'Nema pare'. odsjetilo me je na moju rahmetli baku pola Ciganku pola Muslimanku. Sva su joj djeca pobjegla iz grada gdje su zivjela zbog njenih urlanja, svadja. Rahmetli djed bi joj rekao ' Namko, Ciganko zasuti oticu u Mostar i nikad se necu vratiti'. Nije otisao, a ja sam mu kradom davala pare za cigare da ona ne vidi. Hocu reci, ko kome ovfje u clanku treba da oprasta ostaje nejasno.

ODGOVORITE