Rasta u provodu, Ana na liturgiji!

Otkad se porodila Ana Nikolić, supruga Stefana Đurića Raste, on nije izlazio, ali je nedavno ipak riješio da ode u noćni provod, prilikom kojeg je i fotografisan.

Zabava 30.10.2017 | 11:37
Rasta u provodu, Ana na liturgiji!
Sa druge strane, Ana preferira dnevne izlaske, a sudeći po njenom Instagram profilu, najprijatnije joj je - na liturgiji!

Naime, reper se nedavno provodio u beogradskom klubu „Brankow”, uživajući u RnB muzici do ranih jutarnjih sati, što mu je nesumnjivo dobro došlo da predahne između brojnih nastupa i brige o ćerkici Tari.

Ipak, nema sumnje da je brizi o djetetu još predanija Ana, koja je u petak bila na liturgiji u Hramu Svete Petke u Čukarici, pa je postavila i video na Instagramu.

''Svima koji danas slave Svetu Petku neka je srećna slava! Mali delić prelepe liturgije koju je služio vladika Antonije... u Hramu Svete Petke u Čukarici! Posebno sam ponosna na svog brata, koji je danas bio kum i domaćin ovog hrama! Preponosna sam i srce mi je puno!'', napisala je pjevačica pored snimka, izazvavši ogromno interesovanje pratilaca.

Ana je na liturgiju došla prigodno odjevena, pa je čak stavila i maramu. Pjevačica je i ranije isticala da je vernik, pa ovo možda i ne treba da čudi, međutim, činjenica je da publika nije navikla da je viđa u ovakvom izdanju. 

Bilo kako bilo, Ana i Rasta su očito podijelili obaveze, a vidjećemo kako će izgledati njen povratak na scenu kad beba malo ojača.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar