Jako nevrijeme pogodilo Srbiju

Jak vjetar i kiša zahvatili su Vojvodinu, kao što su juče i najavili meteorolozi. U jednom mjestu u Bačkoj olujni vjetar uspio je da sruši zid kao da je "od papira", u Novom Sadu da iščupa drvo, a oluja je lomila drveće i u Beogradu.

Srbija 29.10.2017 | 16:33
Jako nevrijeme pogodilo Srbiju
Meteorolozi su juče izdali upozorenje da će u cijeloj Srbiji biti vjetrovito, a da će na sjeveru i istoku države udari vjetra dostizati i jačinu žestoke oluje.

Tako je izgleda bilo u Tornjošu, gdje je oluja uspjela da obori čitav zid.

Kako javlja "Vojvodina meteo", oluja je digla bedem kao da je od papira i prava je sreća što u blizini nije bilo nikoga.

Danas oko 15 sati nevrijeme je pogodilo i Novi Sad. Jak vjetar praćen kišom duvao je oko pola sata. Vjetar je pomjerao kontejnere i kante za smeće po ulici, ali veće štete nije bilo.



U novosadskom naselju Satelit pored Osnovne škole "Miloš Crnjanski" vjetar je iščupao drvo iz korena, koje je palo na ulicu. Srećom niko nije povrijeđen.

U Novom Sadu nevrijeme se stišava, a kiša manjeg intenziteta i dalje pada.



Snažan vjetar praćen kišom i crnim oblacima protutnjao je i Suboticom. Kako tvrde građani, u nekim dijelovima grada padao je led. Iako se intentzitet vjetra smanjio, on u naletima i dalje ne prestaje da duva.

Olujni vjetar napravio je haos i u Mokrinu kod Kikinde gdje je vjetar nosio crepove sa krovova.

Kako su najavili meteorolozi, glavni grad Srbije zadesiće jak, povremeno i olujni sjeverozapadni vjetar, koji će se brzo premjestiti ka jugu.

Izvor: Blic

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Poji Mile volove

29.10.2017 15:59

....to je Mile bio kod Vucica.... jbg...dje taj dodje....kamen na kamenu ne ostaje....

ODGOVORITE
Name

Re

29.10.2017 17:07

Kako li je doputovao sa svojim helikopterom.

Name

ide Mile gori mu cigara...

29.10.2017 17:14

... sto ne ode Lakovackom prugom?

ODGOVORITE
Name

PERO

29.10.2017 19:08

MA KAKAV VUCIC MILE ISO U ZAGREB DA POSJETI SVOJU FAMILIJU PO PRANDJEDU

ODGOVORITE
Name

i ovdje je tako

29.10.2017 20:10

Danas umalo da pginem ili budem ozbiljna ozlijedjena od grane. Na mahove je puhalo i preko 60 km na sat. Poginula bi s 2 banane, 1 kutija cigara, smrznuta pecena piletina. Po kesi bi zakljucili da pusim i zderem. To do sutra kad kucna ljega digne uzbunu ko ce se brinuti o starcu. Sve najbolje svima.

ODGOVORITE