Drugarica ruši Marjanovića

Prijateljica tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namerno nije želeo da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u njenim

Zabava 26.10.2017 | 07:55
Drugarica ruši Marjanovića
Školska drugarica Jelene Krsmanović Marjanović, ubijene pevačice „Granda“, mogla bi u potpunosti da raskrinka Zorana Marjanovića (39), Jeleninog supruga, koji je za sada jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, nezvanično saznaje „Alo!“.

Kako objašnjava naš sagovornik, motiv Jeleninog ubistva još je nejasan, a možda bi ga trebalo tražiti u Jeleninom odnosu sa Zoranom i sa ostalim članovima porodice Marjanović.

- Marjanovići uglavnom nisu iznosili detalje svog odnosa sa Jelenom. Uglavnom su isticali kako je Jelena bila divna i kako se lepo slagala sa Zoranom. Da li namerno ili slučajno, Marjanovići su propustili da ispričaju mnoge detalje koji su i te kako bitni u sklapanju mozaika ubistva. Oni sada polako isplivavaju na površinu, jer su osobe sa kojima je Jelena bila bliska odlučile da progovore i stave tačku na manipulacije Marjanovića - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, jedna od Jeleninih najboljih drugarica spremna je da u tužilaštvu ispriča sve što zna, a veruje se da zna dosta činjenica, pošto se sa Jelenom družila od detinjstva.

- Između ostalog, ona tvrdi da je Jelena imala neku krntiju od telefona, jer Zoran namerno nije želeo da joj kupi bolji. Njen mobilni je više bio u Zoranovim rukama nego u Jeleninim. On je kontrolisao sve njene pozive i poruke, a znao je i da se dopisuje sa ljudima u njeno ime. Takođe, pratio ju je na nastupima, zajedno su išli u prodavnicu, kod frizera, pa čak i kod Jelenine bolesne majke. Moglo bi se slobodno reći, a drugarica bi mogla to i da potvrdi, da Jelena nije mogla da diše od Zorana - objašnjava naš sagovornik.

Da je Jelena u kući Marjanovića živela kao u paklu, ispričala je i Teodora Krsmanović, pevačicina sestra od strica, koja je prva saslušana u tužilaštvu kao svedok. Teodora je posvedočila da je njena sestra trpela psihičko nasilje.

- Zoran nije puštao Jelenu samu čak ni kada je išla kod majke u bolničke posete. Uvek je Jelena vozila kada je išla kod majke u bolnicu, ali je Zoran išao s njom. Ostajao je u automobilu govoreći: „Zgrada je ozračena”, a kad god smo izlazili iz auta, opominjao nas je da požurimo sa posetom - rekla je Teodora u tužilaštvu.

Tužilaštvo je do sada u istrazi saslušalo šest osoba, od kojih je samo troje dalo izjave, i to - Teodora Krsmanović, Vera Vukomanović i policajac Boris Pucić. Vladimir, Zorica, Miloš i Uroš Marjanović iskoristili su svoje zakonsko pravo da kao bliski srodnici osumnjičenog ne svedoče.

Jedino je Teodora malo razjasnila odnos Jelene i Zorana, dok je kuma Vera, koja je vrlo bliska sa Marjanovićima i koju oni smatraju članom porodice, dala Zoranu alibi tvrdeći da se sa Jelenom čula na dan ubistva, 2. aprila 2016. godine, u 16.42.



Ona je burno reagovala i na izjavu Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca, koju je dao medijima neposredno nakon Zoranovog hapšenja, 15. septembra. Vladimir je tada rekao da je Jelenu ubio tajkun sa kojim je ona bila u vezi, iako je pre hapšenja sve vreme tvrdio da su Zoran i Jelena bili kao nokat i meso i da je ona bila svetica i uzorna majka.

- Zoran joj je bio prvi i poslednji muškarac u životu! Poznavala sam je u dušu i znam da za nju nije postojao nijedan drugi muškarac. Moram da kažem da je bila dosadna žena, naravno u pozitivnom smislu. Kretala se isključivo na relaciji kuća-vrtić-bolnica. Imala je toliko obaveza da nije stizala da posećuje prijatelje, već ih je pozivla da oni dođu kod nje - rekla je Teodora medijima.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sapunica

26.10.2017 07:31

Šta mediji i politika mogu uraditi od ljudske nesreće da je to normalnom ćovjeku nejasno.Sjećam se da je Vučić odmah poslije ubtstva rekao:"znamo ime ubice,ali zamolićemo policiju da ne saopštava ime dok nebudu poznati rezultati izbora".Koja monstrumska konstrukcija i zloupotrba.Što se tiče Informera i sličnih medija tu je opet sve jasno i tu nema ni morala ni ljudskosti ni prava drugih na dostojanstvenu bol .

ODGOVORITE