Ne krije mobilni od žene

Dejan Matić tvrdi da nikad nije krio telefon od supruge Jelene jer u njemu nema ničega što ona ne bi smela da vidi.

Zabava 25.10.2017 | 12:30
Ne krije mobilni od žene
Pevač ističe da sa suprugom ima otvoren i iskren odnos u kojem nema mesta za tajne.

- Ne krijem telefon od žene jer nema potrebe za tim. Ja od nje ništa ne krijem, niti ima potrebe da ona sumnja u mene - kaže Dejan, koji mobilni telefon smatra nužnim zlom:

 Nisam neko ko je stalno na telefonu, ali moram da priznam da su nam neke stvari olakšane upotrebom interneta, kao što je navigacija. Tu aplikaciju cenim, jer je mom vozaču znatno lakše da me doveze do željene destinacije. Bez telefona se ne može, ali trudim se da što manje vremena provodim na njemu. Bez preke potrebe ga ne uzimam u ruke, piše Informer.

Folker kaže da ne baca mnogo para na telefonske račune, ali da mu se jednom omaklo.

- Imam pakete na oba broja, gde mi u proseku mesečno račun izađe 50-60 evra. Ali jednom prilikom mi je stigao račun 500 evra. Baš sam se iznenadio, pa sam pozvao korisnički servis i samouvereno i drsko pitao: "O čemu se ovde radi, kakav je ovo račun." Oni me pitaju: "Gospodine, je l' ste naručivali muzičke želje na neke specijalne brojeve?" Rekoh: "Jesam, hvala lepo, doviđenja." Tada sam se setio zašto mi je toliki račun - objašnjava Matić.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ja

25.10.2017 17:47

A kako posle da ga nadje? Pa čovek je slep ili? Kako čita poruke? Aj dobro

ODGOVORITE
Name

tehnika, junace!

25.10.2017 19:40

Samo zvizne i telefon se javlja - Iphone. Danas sam i ja okrenula na ton. Nosim par stvari, a mama ne prekida da zvoni. Ne mogu odgovoriti. Sad sam aktivirala zvuk. Pitam: where are you. Telefon kaze: I am here. Nije iphone. Tako, ne brini se ti za njega.

ODGOVORITE