Hladan tuš za Severinu

Nakon niza sudskih presuda koje su rezultirale time da su Milan Popović i Severina Kojić dobili ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, pjevačica je zatražila izuzeće cijelog suda koji je učestvovao u procesu nekadašnjih nevjenčanih supružnika.

Zabava 24.10.2017 | 11:32
Hladan tuš za Severinu
Severina je, naime, navela da je opštinski građanski sud u Zagrebu s njom u konfliktu, da postoje prijateljski odnosi između sudije i punomoćnika Milana Popovića koji ga predstavlja na sudu, te da su sudije donijele niz nezakonitih i nepravilnih odluka na štetu maloljetnog deteta.
 
Sud je nako njenih oštrih optužbi donio rješenje da zahtjev Severine Kojić nije osnovan zato što je pjevačica iznijela isključivo svoje lično mišljenje, ali ne i dokaze kojima ga potkrepljuje. Ona svoje tvrdnje zaista nije uspjela da dokaže.

Ovo je bio još jedan bezuspješni napad Severine Kojić na Milana Popovića koji se od početka sudskog procesa trudi da, kako je objasnio, učini sve u cilju dobrobiti njihovog djeteta.



Podsjećamo, srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, viđa podjednako često kao i majka.

- Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da djete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dijete bude s ocem? - rekao je Milan Popović u jednom intervjuu.

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na odlučujućem ročištu sudija Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojom će dijete u narednom periodu nedjelju dana biti kod majke, a nedjelju dana kod oca.

Pojedini mediji tada su prenijeli da je Severina pobiesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pjevačica žaliti na odluku suda što je ona očigledno i učinila, vrlo bezuspješno.



Severina Kojić i Milan Popović od 2013. godine vode bitku oko sina, kog su dobili u vanbračnoj zajednici.

Kako se Severina udala za sina Dragana Kojića Kebe,tako je Aleksandar počeo da živi sa njihovom familijom, a njen suprug Igor Kojić je počeo da javno objavljuje zajedničke fotografije sa Milanovim i Severininim sinom.

Opštinski građanski sud u Zagrebu je potom donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloljetnog Aleksandra, ali se on oglušio na to i nastavio je da kači zajedničke fotografije čime je pokazao da ne poštuje sudsku odluku.

Severina je sada takođe pokazala nepoštovanje pokušavajući da ospori i sam sud.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kako to vide Hrvati

24.10.2017 10:37

Ide sa Srbina na Cigani i hoće maleno u Srbiju. To je njihovo viđenje. Pod hladan tuš i u Zagreb ako zaiŠta hoće tog malog. - U Zagrebu sam bila puta i nije bilo loše.

ODGOVORITE
Name

Re

24.10.2017 16:03

Ciganija

Name

Bolesnici

25.10.2017 17:59

Oboje. Nimfomanka i neuroticar. Plus mladi Kojic.