Svekar nestao, Zorica ga tražila

Vladimir Marjanović dovezao suprugu i unuka do zgrade tužilaštva i posle toga misteriozno iščezao.

Zabava 24.10.2017 | 07:36
Svekar nestao, Zorica ga  tražila
Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, zanemela je kada su je novinari ispred zgrade tužilaštva pitali ko je ubio njenu snaju i panično je utrčala u taksi, jer je njen suprug misteriozno nestao! 

Svekrva brutalno ubijene pevačice do sada nije želela da priča o zločinu, ali je juče na poziv tužilaštva došla na svedočenje. Kao član porodice, ona je poput supruga Vladimira i sina Miloša iskoristila pravo privilegovanog svedoka i odbila da svedoči.

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo u zgradi tužilaštva i Zorici Marjanović su uputili direktno pitanje: “Recite nam ko je ubio vašu snaju?”

-Ne želim to da komentarišem! - uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara i panično utrčala u taksi.

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice, juče je misteriozno nestao nakon što je na saslušanje dovezao suprugu Zoricu i unuka Uroša u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Zorica je posle izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo isčezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikada ranije nije odvajao od nje. U trenutku kad su okupljeni novinari tražili izjavu, prišao joj je advokat i bukvalno je ugurao u taksi!

U istrazi protiv Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo supruge, juče se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu kao svedok pojavio i Uroš Marjanović, Zoranov sin iz prvog braka.

Vladimir je suprugu i unuka dovezao ujutru, oko 9 sati, a posle toga je bukvalno nestao.

- Pa gde je?! Trebalo je ovde da se nađemo - zbunjeno i uspaničeno je ponavljala Zorica posle saslušanja.

Bilo je nejasno da li je mislila na Vladimira ili na Uroša. Na pitanje novinara da li je ubila svoju snaju i kako je proteklo saslušanje odbila je da govori. Sela je u taksi zajedno sa jednim od advokata, dok Vladimir više nije viđen. Nejasno je da li je želeo da izbegne medije ili se uplašio saslušanja svoje supruge.

Posle davanja iskaza nestao je i Uroš, što je Zoricu ostavilo u čudu pred novinarskim ekipama. Spekuliše se da je upravo Vladimir odvezao Uroša, a da za to Zorica nije znala.

Kako smo saznali, Zorica i Uroš su odbili da svedoče. Osim njih dvoje, juče su kao svedoci saslušani Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, i policajac Boris Pucić.

Vukomanovićeva je na saslušanju potvrdila da se pokojna Jelena poslednji put pred ubistvo čula upravo s njom.

Zoran, po savetu svojih branilaca, nije dolazio da prisustvuje saslušanju svedoka.

Zoran ostaje u pritvoru

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra, a od tada se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu. Nedavno mu je produžen pritvor, a advokat Aleksandar Zarić rekao je za naš list da mu pritvor u skorije vreme neće biti ukinut. - Zoranu neće biti ukinut pritvor dok se ne završi saslušanje svedoka - rekao je Zarić.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

055

24.10.2017 09:08

Šta drugo nego bagra,ološ,a gore su institucije što su dozvolili toliko prostora za promociju sektaštva i zločina,jer ne zaboravite postoje poremećeni umovi koji žele da budu u javnost,ne birajući sredstv!

ODGOVORITE
Name

Smoki

24.10.2017 11:14

Aman ljudi strpajte ovu familiju ološ komplet u zatvor doživotno.

ODGOVORITE
Name

Zalosno

24.10.2017 17:38

Fino je da je i starija žena uredna, ali za toliku kosa da se o plavi treba oko 2 sata. U nje se ne vide izrasline. Nema niti traga tuge.

ODGOVORITE