Slučajni susret bivših vjerenika

Nataša Bekvalac (37) i njen bivši vjerenik Vladimir Vuksanović (29) zamalo da se sretnu na njenom nastupu u subotu veče u jednom beogradskom klubu.

Zabava 23.10.2017 | 21:14
Slučajni susret bivših vjerenika
Maneken je s prijateljem bio na večeri u obližnjem restoranu, a provod je htio da nastavi u diskoteci ne znajući da baš tamo svoj posljednji nastup pred trudničko bolovanje ima njegova bivša. Kad se približio lokalu, spazio je fotografe i nije mu bilo jasno zbog čega su se svi okupili.

''Koga to čekate, ko to nastupa večeras?'', upitao je maneken jednog od fotografa.

Kad je vidio da je Vlada bio odlično raspoložen, ali i spreman za lud provod, on se našalio s njim.

''Čekamo Milicu Pavlović, ona peva, biće ludo i nezaboravno'', odgovorio mu je fotograf kroz osmijeh.

Vlada je potom krenuo ka klubu, ali je neko iz okupljene mase dobacio:

''On te zeza, peva Nataša Bekvalac''.



Kad je to čuo, maneken je počeo da se smije, okrenuo se i odmahnuo rukom.

''Ma, bežite, nemojte da me slikate. Idem ja odavde!'', kazao je Vuksanović i brže-bolje s drugarom ubrzao korak ka taksi stanici.

Desetak minuta nakon njega pojavila se Nataša, kojoj se trudnički stomak nazirao ispod crne duge haljine. Počela je da pjeva oko dva sata poslije ponoći.



Iako je u petom mjesecu, sve vrijeme je igrala na sceni. Iako su mnogi očekivali da će uz nju biti muž Luka Lazukić, on se nije pojavio, pa je pjevačica do zore bila u društvu prijatelja.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

24.10.2017 12:30

Ova mora svako malo da sretne bivšeg, s obzirom koliko je muškaraca promijenila. To za nju nije ništa novo. A usta, k'o kidanica?!

ODGOVORITE