“Incident“: Pas obrukao Makrona

Pas francuskog predsjednika Emanuela Makrona, labrador Nemo, slučajno je snimljen dok je mokrio na ukrasni kamin usred Jelisejske palate, baš u trenutku kada se predsjednik tamo sastao sa članovima svoje vlade.

Zabava 23.10.2017 | 19:06
“Incident“: Pas obrukao Makrona
Makronov sastanak sa tri ministra prekinut je zvukom Nemovog prilično bučnog "olakšavanja" nedaleko od njih, a sve je snimila kamera francuske televizije LCI, prenosi danas AFP.

Na pitanje jednog od ministara da li se to često događa, Makron je uz smijeh odgovorio negativno.



"Zbog vas se moj pas ponaša potpuno neuobičajeno", rekao je francuski predsjednik.

Nemo, dvogodišnji crni labrador, redovno se fotografiše u društvu Makrona i njegove supruge Brižit u zvaničnim prilikama, a predsjednički par ga je usvojio u avgustu preuzevši ga iz azila za pse.

Međutim, Nemo nije jedini predsjednički pas koji se "neprimjereno ponaša", imajući u vidu da su psi bivšeg predsjednika Nikola Sarkozija oštetili namještaj Jelisejske palate u visini od čak vise hiljada evra.

A bišon Sumo nekadašnjeg šefa francuske države Žaka Siraka, kome je očito bilo teško da se ponovo navikne na jednoličan život poslije uživanja u raskoši i sjaju velelepne Jelisejske palate, morao je čak da se leči od depresije nakon što je tri puta ugrizao svog vlasnika.



Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar