Pjevačicu napao pijani muškarac

Dok je folkerka izvodila hitove u Sava centru, nepoznati mladić skočio je na binu i agresivno pokušao da joj priđe, u čemu ga je spriječilo njeno obezbjeđenje.

Zabava 23.10.2017 | 15:24
Pjevačicu napao pijani muškarac
Ana Bekuta doživjela je neprijatnost na koncertu koji je u subotu uveče održala u Sava centru.

Pred kraj nastupa, koji je, za razliku od prethodnih godina, trajao nešto više od sat vremena, pjevačicu je napao nepoznati mladić.

Pobjegla

Prema riječima našeg izvora, koji je koncert pratio iz prvog reda, mlađi muškarac u vidno alkoholisanom stanju je skočio na binu i agresivno krenuo ka Ani. Čim je uplašena folkerka spazila da joj se taj dečko približava, prekinula je nastup i pobjegla iza pratećih vokala.

''Svi su se pitali šta se dešava u trenutku kada je Ana iznenada prekinula da peva. Onda smo na bini spazili muškarca koji je juri. Bekuta nije znala šta ju je snašlo. Video sam da se baš prepala. Obezbeđenje je skočilo i uhvatilo nasilnika za ruku, ali on je pokušao da im se otrgne. Počeo je nešto da viče i da preti. Bio je pijan i nekontrolisano se ponašao. Cela sala je bila u šoku'', priča izvor.

On kaže da se Anin partner Milutin Mrkonjić najviše uplašio.

''Političar je sedeo u prvom redu i čim je spazio da je pevačica prestala da peva, znao je da nešto nije u redu. Poludeo je kad je video kako taj nasilnik ide ka njegovoj partnerki. Skočio je sa stolice i vikao obezbeđenju da spasu Anu. Ma, da je mogao, i on bi se popeo na binu. Bio je besan. Tražio je da odmah saznaju ko je taj čovek i ispitaju zašto je želeo da napadne njegovu dragu'', završava izvor.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aman!

23.10.2017 19:41

Nije ona Devica Marija! Momak je bio pijan, a i mozda zaintrigiran sta to deda ima, a on nema. Mislim, da su preterali s njenim strahom i dogadjajem. E, Nado, Nado da si tako bila plasljiva ne bi dobila dete kao maloljetnica, a niti uzela dedu od njegove babe.

ODGOVORITE