Nema pomirenja: Nisam licemjer

Aca Lukas je potvrdio za Informer da je prekršio zabranu prilaska supruzi Sonji Vuksanović, ali tvrdi da mu bez obzira na to ne pada na pamet da se pomiri sa njom!

Srbija 22.10.2017 | 20:06
Nema pomirenja: Nisam licemjer
Pevač kaže da nije licemer koji će progutati sve što je ružno rekao o njoj, već objašnjava da su zajedno išli u Nemačku kako bi mu ona sredila papire koji su mu neophodni za boravak u toj zemlji.

- Bili smo zajedno u Nemačkoj kako bih ja produžio papire za boravak u toj zemlji. Sonja ima nemačko državljanstvo, pa sam preko nje lakše dobio doživotni boravak u njihovoj zemlji. Pošto smo nas dvoje i dalje u braku, ona je ispala toliko korektna da mi je pomogla da preko nje lakše to završim. Učinila mi je - kaže Lukas za Informer i dodaje:

Pomogla mi je

Sonja je ispala toliko korektna i pomogla mi da lakše završim papire

- Da bih produžio papire, ona je morala da se pojavi sa mnom, i to je jedini razlog zašto smo zajedno otputovali. Ja bih boravak svakako dobio, ali sam zbog nje izbegao ozbiljnu peripetiju.

Na pitanje da li postoji mogućnost da ponovo žive zajedno pevač je odgovorio u svom stilu:

- Postoji velika mogućnost da izbije treći svetski rat, da udari kometa u Zemlju, a ti me pitaš o meni i Sonji u sitna crevca. Pomirenje nam nijednog momenta nije bila tema. Nema govora da ponovo živimo zajedno. Dogovorili smo se da se ponašamo kao civilizovani ljudi, jer imamo zajedničko dete i to je to. Pre svega, ja nisam licemer da se sada mirim sa njom posle svega. Stojim iza svake svoje izgovorene reči, kao i ona. Šta je bilo, bilo je, šta smo rekli, rekli smo, idemo dalje.

Izvor: Informer

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ciguligu li

22.10.2017 21:49

Kod ovog Vuksanovića je sve interes...

ODGOVORITE
Name

SENKA

23.10.2017 06:52

SVAKA CAST ACO NIJE BRAK ISO BOLJE TAKO VEC DANAS SKUPA SUTR RASTANAK TO JE JEDINI PAMETAN NACIN OSTAT U DOBRIM ODNOSIMA ZBOG DJETETA SVAK SVOJ ZIVOT NEK ZIVI ZIVOT IDE DALJE JA TE U SVEMU PODRZAVAM

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

23.10.2017 08:17

Koga više briga za ovog narkomana? I kako on može biti nekom omiljen i još gore "uzor"?

ODGOVORITE