Zavela je Bregu, Čolu, Al Paćina ...

Dijana Niven Bećirević bila je najpoznatija starleta bivše Jugoslavije. Proslavila se nakon što se obnažena slikala za "Start", a na njezinu ljepotu i seksipil pale su mnoge jugoslavenske, ali i svjetske face.

  • Vijesti
  • Region


Karijeru modela započela je krajem 70-tih. Snimila je nekoliko reklama i krasila naslovnicu "Starta" 1976. i "Playboya" 1981. godine. Samo tri godine kasnije odlazi u Italiju, a nakon uspješne manekenske karijere okreće se novinarstvu.

Radila je kao novinarka dvije godine na talijanskoj televiziji RAI, intervjuirala je papu Ivana Pavla II, družila se s papom Benediktom XVI, dva dana prije smrti intervjuirala je Ayrtona Sennu, a na popis njenih ljubavnika smjestili su se Goran Bregović, Zdravko Čolić, Mick Jagger, Al Pacino i mnogi drugi slavni muškarci.

Kada je komentarisala druženje s Al Pacinom, izjavila je da je bio previše prestrašen paparazzima te da od njega nikako nije mogla napraviti muškarca, kao što ni on od nje nije mogao napraviti ženu. Razišli su se zbog njegovog ogromnog ega.

Dijana je i danas mačka i po, čemu svjedoče i fotke koje postavlja na Instagramu. Bivša starleta i glumica izdala je i knjigu o svom životu, a prošle godine ju je predstavila u Zagrebu.(index.hr)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Cliff,Sarsjevo

22.10.2017 23:43

Imala je sve sto je malo koja imala...i dan danas se sjecam Diky boginje a i nije bila skupa,alal joj svaki marak sesir za nezaboravne noci...

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.