SNS proslavila deveti rođendan

Poštujte prošlost, ali tražite budućnost, budite dostojni onoga što smo uradili u poslednjih devet godina i niko vas u skoroj budućnosti neće pobediti, poručio je večeras predsednik SNS Aleksandar Vučić na obeležavanju devete godišnjice stranke, pod vedrim nebom, na stadionu Tašmajdan.

Srbija 21.10.2017 | 20:45
SNS proslavila deveti rođendan
- Srbija je danas zemlja na evropskom putu. Srbija ima svoje ime i prezime, ima svoje ja, Srbija sme i da zagrmi i kada tiho govori, Srbija se danas čuje onako kako se nije čula u poslednjih 20 ili 30 godina - rekao je Vučić pred prepunim tašmajdanskim stadionom, "podvlačeći crtu" i učinak stranke od njenog osnivanja.

- Čuvajte dragi moji naprednjaci i brinite o budućnosti Srbije, čuvajte mir i stabinlost, čuvajte ono što vam u ovom trenutku ne izgleda najpreče, a to je prilika da sa svima u komšiluku razgovaramo, a ne da se sukobljavamo - rekao je.

- Budite dostojni svega onoga što ste uradili prethodnih devet godina, u teškom vremenu, verujte, radite, menjajte se, učite, budite bolji svakog dana. Sanjajte svoje snove o jakoj i uspešnoj Srbiji i radite još više da ih ostvarite - rekao je lider naprednjaka.

- Poštuje prošlost, ali tražite budućnost i niko vas, sigruno, uskoro u Srbiji neće pobediti - poručio je on i istakao da je stranka, na devetu godišnjicu postojanja, jača i da je dosegla istorijski maksimum u istraživanju javnog mnjenja, koji je bilo koja stranka imala od uvodjenja višestranačkog sistema u Srbiji, poručivši da treba članovi da rade naporno i dalje za dobrobit zemlje.

Rekao je da ne prenosi rezultate istraživanja javnog mnjenja da bi se članovi ulenjili, već da se dalje bore za našu zemlju još snažnije, jače, brže i bolje, nego što su činili do sada.

- Pobedite ubedljivo u Beogradu, baš zato što misle da su već pobedili -poručio je predsednik SNS Aleksandar Vucić naprednjacima i istakao da se pobedjuje radom i rezultatima, a ne lažima, krađom i dugovima.

Lider SNS je na obeležavanju devete godišnjice stranke naveo i da je on otvorio više fabrika, nego što su neki njegovi politički protivnici uopšte otišli na posao, "a da ne govorim o kilometrima puta, pruga..."

On je rekao da takve ne treba mrzeti, ali im treba odgovoriti radom, i poručio naprednjacima da budu neustrašivi, da nemaju razloga da se plaše jer imaju rezultate i rade bolje i više nego sto su oni u stanju.

- Srbija je bolja danas, Beograd je bolji nego što je bio i svaki grad u Srbiji je bolji nego što je bio pre pet godina - rekao je Vučić.

- Nemojte da se plašite njihove agresije u Beogradu, onih koji vole da spavaju i ništa ne rade - dodao je.

Poručio je da je tačno, kako to oni govore, da su gužve u gradu. Jesu, kaže, jer se radi, gradi i biće gužve doveka, ali će zato deca znati i ko je Tesla, i Uroš Predić i Ivo Andrić... 

- Vi koji ste zatvarali fabrike, muzeje - budućnost Srbije - govorite šta hoćete, a vi koji ste otvorili horizonte i budućnost - govorite glasno, jer i bolji ste i hrabriji i sposobniji i jači i nemojte da vam govorim koliiko vas je više - rekao je lider SNS.



(Agencije)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Martin Šlaf

21.10.2017 18:50

Pa tako se SNS i ponaša,kao da su treći razred. Hahahahaha...

ODGOVORITE
Name

iskreno

21.10.2017 19:10

Meni ovaj Vučić ne izgleda kao neko ko je sasvim normalan ! toliko glumatanja, toliko patetike, to se retko viđa...

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2017 22:25

Upravo tako.

Name

Nazadnjak

21.10.2017 19:27

Vučić se*e i laže kao niko do sada.

ODGOVORITE
Name

Srbin

21.10.2017 19:38

Pricajte i pisite sta hocete ali ono syo se u srbiji fanas radi mi jos nismo ni poceli ,izlazak iz krize je dug proces ali su ga bar poceli a mi u rs glafamo kako nam nestaje polako rs i sutimo,u istirijskimokviri!a 20 ,30 godina je nista a mi svakim danom sve vise i vise tonemo u dugomve finansijske i netajemo kao narod vise je ppjdinih porodica u zemljama zapadne evrope,australije i amerika nago sto ih ima u mjestima odakle poticu,podrzite dodika da do kraja provede plan nestanka srba na ovim prostorima.

ODGOVORITE
Name

Djunta Bl

21.10.2017 19:38

Pa ovaj čovek nije normalan, okupio je krezubu Srbiju a rastjero intelektualce....

ODGOVORITE
Name

BOBA

21.10.2017 19:43

ŠTO MANJE PRIČE I SLAVLJA TO JE BOLJE. TRAŽITI RAZLOG ZA HVALISANJE NIKOGA TO NE INTERESUJE ALI KAKO BI REJTING RASTAO KAO ŠTO RASTE U KURIRU I INFORMERU. SVI ISTO RADE A KAO IM SMETA. JEDINO KRAIŠNICI U BEOGRADU I SRBIJI VOLE SLAVLJA I LETE ZA NJIMA TO JE DOKAZANO. DŽABA MUKE KOJE SU PREŽIVJELI KO SE VIŠE SJEĆA ŠTA JE BILO. OVO JE BITNO SRETNO.

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2017 20:28

Bla bla. Bla ! Mi i samo mi ! Hoćemo mir a potkopavamo ga. Primjer: Pokušaj državnog udar u CG. Slanja voza sa oblijepljenim tekstom “Kosovo je Srbija”. Miješanje u BiH bez pitanja. Zategnuta situacija sa Hrvatskom , Albanijom...Sve u svrhu mira?

ODGOVORITE
Name

Boki

21.10.2017 20:34

Gdje je tu Mile zvani potkošulja.

ODGOVORITE
Name

Za BOKI

23.10.2017 02:05

Džaba Mile potrošulja,nam TOME I DRAGICE.

Name

Turboskara

21.10.2017 21:05

Sirbija nikad u gorem stanju nije bila nego sad.Jug Srbije dno dna idu po tri mjeseca u bugarsku da rade da bi mogli prehraniti porodice.Plate najnize u regionu cak bih rs ima vece plate Kosovo prodano o cemu pricasVucicu neznas gdje si izmedju eu o Rusije sjedis na dve stolice

ODGOVORITE