Svekar snaji napravio dijete

U jednom negotinskom, pretežanom gastajbarterskom selu kao prve komšije žive otac i sin. Sin ima djecu, i njegov otac, iz drugog braka takođe ima naslednike. I, tu možda, ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva djeca nisu - rođena braća!

Zabava 21.10.2017 | 16:26
Svekar snaji napravio dijete
- Oni su braća po materi! Ista im je majka - kaže jedan od meštana tog sela.

Sve je počelo prije nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inostranstvu.

- Nekoliko mjeseci nakon svadbe žena se porodila i na svijet donela zdravog dečaka. A onda se njen muž vratio u inostranstvo gdje radi. Planirao je da dete, kada  malo ojača i poraste, zajedno s majkom odvede sa sobom - pričaju mještani.

Međutim, onda se se dogodio zaplet, sličan onim iz lationoameričkih sapunica:

- Dok je suprug radio u inostranstvu, snaha se, ispostavilo se, zbližila sa svekrom. Da li zbog usamljenosti ili nečeg drugog, tek taj odnos je prerastao u nešto više. Po selu se pričalo da su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo ko vjerovao. Žena je ubrzo podnela zahtjev za razvod braka i javno počela da živi sa svekrom. Sin je, kada je to čuo, došao iz inostranstva.



- Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu dešavalo. Otac i sin su se svađali, kleli, prijetili.... Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razvodom - kažu mještani.

Poslije razvoda sin se vratio u inostranstvo. Svoje dijete je ostavio kod babe, majke njegovog oca, da ga čuva.

- E onda su snaha i svekar, koji je imetak stekao u inostranstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dječak čija majka se preudala za njegovog dedu. Prvi suprug rijetko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne viđa tada ni oca ni bivšu ženu. Planira da sina, kada poraste, odvede sa sobom.

Ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem u inostranstvo.

(Informer)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Д

21.10.2017 16:18

Она је болесна она није нормална.

ODGOVORITE
Name

Brzi

21.10.2017 17:34

Ko zna ko ga je i napravio kakav svekar i baraci sa kim je bila pre svekra to tice znaju vi vjerujete ženi pa to vam je najveća greška zeni,psu i konju se nikad ne veruje dali ste vi normalni žene su zlo bez koga se ne može ali joj nikad ne veruj.

Name

Ivona

21.10.2017 17:38

Boze sacuvaj ,sta se sve desava.Ovo vodi i propast.

Name

cups

21.10.2017 17:53

Pa vi idite raditi u inostranstvo, a zene ostavite ovdje da ih drugi cuvaju.

ODGOVORITE
Name

on je bolestan kao moj otac

21.10.2017 18:34

On je bratu otjerao zarucnicu. Navalio na curu- bio pijan (?). Kakogod, ovako bi se zavrsilo ili gore.

ODGOVORITE
Name

Srbijanci

22.10.2017 07:26

Ciganska posla

ODGOVORITE
Name

Inostranstvo

23.10.2017 05:34

Ma sve jebto moderno, nek su oni i dijeca zivi i zdravi, ojhaaa...

ODGOVORITE
Name

XY

23.10.2017 18:08

Snohaćenje! Stari srpski običaj!

ODGOVORITE