Čovjek krenuo da zakuca preko mene...!

Moj teren, moja kuća - morao sam to da uradim! Stefan Janković autor jednog od najatraktivnijih poteza na meču protiv Barselone. . .

Košarka 21.10.2017 | 11:15
Čovjek krenuo da zakuca preko mene...!
Kako vreme i utakmice odmiču mladi krilni centar Crvene zvezde Stefan Janković deluje sve bolje. Protiv Olimpije u Ljubljani pokazao je da "ima poene u rukama", a večeras se istakao sasvim solidnom defanzivnom rolom, iz koje iskače ona rampa za TV špice naAnti Tomiću. 

Mnogi će reći - TOP 10 ne bi smeo da mu izmakne. Sad samo ostaje da vidimo na kojoj će se poziciji naći...

"Ispred naših navijača to samo od sebe ide. Kod te blokade nisam ja skočio, navijači su skočili za mene. Čovek je krenuo da zakuca preko mene. Ne mogu ja sada... Ovo je moj teren, moja kuća. Morao sam to da uradim", ispričao je pun adrenalina Janković.  

"Mnogo bitna pobeda. Ova atmosfera, publika, navijači... Igrali smo protiv sjajne ekipe. Zaista veliko potšovanje za Barselonu... Svi pričaju da je to ekipa za fajnal for. Mi smo igrali sa dosta energije, iskusni igrači su nas povukli".

Pobeda kao pobeda nije važna samo zbog Evrolige...

"Imali smo neke teške poraze.... Ovo nam znači da se vratimo na polju samopouzdanja. Imamo mnogo težak raspored, ali ovako moramo da nastavimo da igramo. Ovde je košarka malo drugačija nego ona koju sam igrao. Ipak, to je ista igra, navići ću se". podvukao jeJanković. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bravo

21.10.2017 09:35

Stefane,ponosni smo na tebe!Delije Foča

ODGOVORITE