Frka u Portu - Kasiljas izbačen iz prvog tima!

Legendarni golman u nemilosti trenera Serža Konseisaoa!

Fudbal 21.10.2017 | 08:45
Frka u Portu - Kasiljas izbačen iz prvog tima!
Teška nedelja za Ikera Kasiljasa. Nakon što je izostavljen iz prvog tima sa utakmice Lige šampiona protiv Lajpciga i poraza (2:3) na nemačkom tlu, portugalski O'Žogo izvestio je da je legendarni čuvar mreže dospeo u nemilost trenera Serža Konseisaoa i to iz dva razloga: korišćenja mobilnog telefona i nepristojnog ponašanja.  

"Mobilni telefoni su zabranjeni u trening kampu Porta", piše portugalski list i dodaje da "postoji izuzetak kada fudbaleri smeju da ih koriste". Međutim, Iker za to nije mario, konstantno je koristio svoj aparat, pa ga je trener zbog toga prekorio.

"Trener Konseisao želi da igrači budu lično tesnije povezani i nikako ne voli pisanje po socijalnim mrežama. Zna se da je Kasiljas zavistan od korišćenja mobilnog telefona, a nije pomoglo ni upozorenje koje je dobio od trenera golmana", objavio je O'Žogo.

Drugi razlog za sklanjanje Kasiljasa sa gola je nejgovo bezvoljno učešće u treningu.

"Iker je optužen da ne pruža sto odsto mogućnosti u odnosu na ostatak ekipe, a to je nešto što se izuzetno ne dopada treneru koji zahteva maksimum od svakog fudbalera. Zato će Kasiljas biti na tribinama i na meču sa Pasoš Fereirom ovog vikenda", najavljuje poznati sportski list.

Legendarni golman je ove sezone branio na deset mečeva za Porto - osam u Primeiri i dva u Ligi šampiona, a čak sedam puta sačuvao je svoju mrežu. Uprkos impresivnom procentu od 70% "klin šitova", mrežu Porta će u subotu čuvati Hoze Sa, koji je to činio i u Lajpcigu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar