LE: Sergej u najboljem timu, a možda i pojedinačno!

Vezista Lacija imao sjajnu noć u Nici! Dečko je čudo - SMS u timu kola Lige Evrope! Srpski fudbaler nastavlja da oduševljava u dresu Lacija.

Fudbal 20.10.2017 | 18:15
LE: Sergej u najboljem timu, a možda i pojedinačno!
Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić izabran je u idealni tim 3. kola Lige Evrope, nakon što je sa dva gola i asistencijom bio tvorac pobede Lacija u Nici 3:1.

Milinković-Savić je prvo asistirao Felipeu Kaisedu za izjednačenje, a potom je u poslednjih pola sata dva puta matirao golmana francuskog tima.

On je pokazao da se nalazi u odličnoj formi i da bi mogao da bude pozvan u reprezentaciju Srbije za prijateljske utakmice u novembru i to pošto je, po određenim nezvaničnim informacijama, selektor "orlova" Slavoljub Muslin uživo posmatrao duel na Alijanc rivijeri.

Ujedno, bivši đak Vojvodine nalazi se u užem izboru za najboljeg fudbalera 3. kola Lige Evrope.

Momak oko kojeg se uzburkala srpska javnost, Sergej Milinković Savić nastavlja sa fantastičnim partijama. As Lacija je sinoć dominirao u pobedi Lacija na gostovanju Nici i već jutros je usledila nova potvrda neverovatnog talenta.

Nakon što je francuski tim poveo već u četvrtom minutu meča na stadionu Alijanc Rivijera, stvar je preuzeo momak rođen pre 22 godine u Ljeidi sa dva gola i asiastencijom za konačnih 3:1.  Treba li još dokaza da je u pitanju vrhunski fudbaler i da MORA da igra u srpskoj reprezentaciji!?

Inače, u timu kola ima najviše igrača Real Sosijedad koji je sa 6:0 ponizio Vardar usred Skoplja. Trebalo bi istaći i nominaciju Bajrama Jošanice, beka Skenderbega koji je sinoć briljirao protiv napadača Parrtizana.

TIM KOLA LE:

Idealni tim čine: golman Janis Anestis (AEK), odbrambeni igrači Dmitrij Šomko (Astana), Kozmin Moci (Ludogorec), Bajram Jašanica (Skenderbeg), Alberto de la Belja (Real Sosijedad), vezisti Ćabi Prijeto (Real Sosijedad), Emilijano Rigoni (Zenit), Josip Iličić(Atalanta), Sergej Milinković - Savić (Lacio), napadači Žunior Kabananga (Astana), Vilijam Hose (Sosijedad).

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar