LE - Igrači Zvezde: Pokazali smo da možemo sa svima!

"Možemo da budemo ponosni, dobro smo odigrali i borili se, ali nismo imali dovoljno iskustva", poručio je Mičel Donald nakon poraza od Arsenala (0:1).  Donald: Zaslužili više! Le Talek: Mislio sam ofsajd! Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald ponosan je na svoju ekipu i da smatra da su crveno-beli zaslužili više u meču protiv Arsenala.

Fudbal 20.10.2017 | 10:00
LE - Igrači Zvezde: Pokazali smo da možemo sa svima!
Zvezda je bila na pragu boda protiv Arsenala, nekoliko puta je bila i blizu gola, ali na kraju su "tobdžije" fenomenalnim golom Olivijea Žirua došli do pobedonosnog pogotka (0:1).

Bez obzira na rezultat - nema očajavanja kod igrača Crvene zvezde koji su ove večeri na punom "Mitiću" pokazali dobar fudbal, ali još jednom potvrdili da im nedostaje iskustvo iz velikih evropskih utakmica.

"Mozemo da budemo ponosni, dobro smo odigrali i borili se, ali nismo imali dovoljno iskustva. Nismo zaslužili da izgubimo. Borićemo se i u Londonu, pokazali smo već da možemo sa svakim da se nosimo", kazao je Donald koji nije želeo da priča o crvenom kartonu Rodića.

Fantastična atmosfera nosila je igrače.

"Atmosfera je bila fantastična, mislio sam da sam se do sada navikao na Delije, ali opet su me iznenadili", kazao je kapiten Zvezde.

Sličnog mišljenja bio je i Damijen le Talek koji bio veoma ljut nakon pogotka Arsenala, kada su igrači Zvezde signalizirali ofsajd, a i on je priznao da je posle na snimku video da je Volkot ipak bio u regularnoj poziciji.

"Igrali smo dobro, ali nismo imali sreće da damo gol. Čeh je potvrdio da je sjajan golman... Pokazali smo da možemo da igramo i sa timovima poput Arsenala, koji je među najboljima u Evropi", poručio je Zvezdin štoper koji je na pitanje da li Zvezda moće da pobedi u Londonu odgovorio:

"Probaćemo".

U poslednjih pola sata promenio je partnera u odbrani pošto je Savić izašao zbog povrede.

"Teško je uvek kada promenite štopera, ali Babic je dobro odigrao", naveo je Le Talek koji je dodao da ga je više poremetio crveni karton Milana Rodića: "Video sam da njihov igrač ima modricu ispod oka, pokazao mi je, tako da verovatno jeste bilo za žuti".

Milan Borjan je takođe burno reagovao kod gola Arsenala traživši ofsajd...

"Mislio sam da je ofsajd, ali posle sam video na snimku da nije. Gol je svakako bio prava majstorija i nisam mogao bolje da reagujem".

On je ponovio da Zvezda ide na pobedu i na Emirejtsu.

"Odigrali smo fenomenalno i baš šteta što smo izgubili. Pokazali smo karakter i ko je Crvena zvezda, moramo samo da nastavimo tako. Ja verujem u ovu ekipu i stručni štab. Mi svaku utakmicu idemo na pobedu, tako ćemo i u Londonu, pa ćemo videti šta će biti".

Zvezda je na četiri boda iz tri meča, koliko ima i BATE Borisov.

"I dalje smo u igri, svašta može da se desi".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar