Zoranu oduzeli starateljstvo

Zoranu Marjanoviću, mužu ubijene pevačice Jelene Krsmanović, koji je osumnjičen za njeno ubistvo, oduzeto je starateljstvo nad ćerkicom Janom (5) i privremeno dodeljeno njegovom bratu Milošu.

Zabava 19.10.2017 | 22:09
Zoranu oduzeli starateljstvo
Odluka o dodeljivanju privremenog starateljstva male Jane, njenom stricu Milošu usledila je nakon hapšenja Zorana, 15. septembra ove godine zbog sumnje da je pre godinu ipo dana ubio Jelenu udarcima oštrim predmetom u glavu.

Kako za "Blic" priča Predrag Savić, punomoćnik Teodore Krsmanović, sestre od strica ubijene pevačice, oni su već uputili žalbu na ovu odluku Centra za socijalni rad, izražavajući želju da starateljstvo nad Janom dobije Teodorina mama, Jelenina strina Gorica.

- Ova naša odluka usledila je nakon saslušanja u ponedeljak, gde su branioci Zorana Marjanovića govorili da je Jana poverena na smeštaj i Vladimiru Marjanoviću, Zoranovom ocu, što nije istina. Takođe, Teodori je tada oduzet i status oštećene u ovom slučaju iako joj je prvobitno određen - navodi Savić.



Odluka tužilaštva da se Teodori oduzme status oštećene je pokrenula buru između porodice Marjanović i Krsmanović, naime Zoran je insistirao da Teodora nije Jelenina bliska rođaka, te da nema razloga da ona ima status oštećene.

Gubljenjem statusa oštećene Teodora je izgubila pravo da ima pristup predmetu koji se vodi protiv njenog zeta, da ukaže na činjenice i predloži dokaze koji su od važnosti za predmet dokazivanja (Teodora je planirala da se uradi analiza telefonskog broja Jelene Marjanović od 1. aprila 2016. do 17 sati narednog dana, da bi se utvrdilo da li je sa njenog broja biilo odlaznih poziva i prema kome, kao i da traži da se ispita gde je 2. aprila bila Zorica Mitrović, devojka Jeleninog supruga), da krivično goni Zorana, prisustvuje suđenju i u izvođenju dokaza...



Kako "Blic" saznaje u ovom trenutku za starateljstvo nad malom Janom se bore pored Marjanovića i Teodorine mame, Jelenin stric iz Borče i njena tetka sa majčine strane Ljubica.

Predrag Savić navodi da je Teodorin stav po pitanju odluke o starateljstvu jasan - kome god da Jana bude dodeljena, bio to njen i Jelenin stric iz Borče, odnosno Jelenina tetka Ljubica, biće tu da pomogne oko čuvanja male Jane.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Xđ.

20.10.2017 06:40

Dodijeliti dijete monstroumima na odgoj i vasputanje to je van sve pameti,kad malo poraste bife svirepo ubijena kao i njena mama,vau i suda i pravde sve se radi o novcu i korupciji

ODGOVORITE
Name

Kuku

21.10.2017 20:00

Onom ludaku treba dozivotna kazna u America. Iz aviona se vidjelo da on uopste nikad nije gajio emocije prema Jelena.

ODGOVORITE