Cilj je zaštita imovine Srpske

Novoizabrani glavni pravobranilac Republike Srpske Milimir Govedarica izjavio je danas  u Istočnom Sarajevu da je njihov zajednički interes zaštita imovine Srpske, kao i interesa njenih građana.

Republika Srpska 19.10.2017 | 19:27
Cilj je zaštita imovine Srpske
Govedarica je danas imao sastanak sa predsjednikom Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslavom Lučićem i načelnicima gradskih opština.

"To je naš interes i naša obaveza, i u tom pogledu se nadam da ćemo na današnjem sastanku eventualne probleme zajedno sagledati i riješiti za dobrobit interesa Republike Srpske, njenih građana i imovine", rekao je Govedarica novinarima u Istočnom Sarajevu.

Govedarica je naglasio da je današnja posjeta Istočnom Sarajevu samo jedna u nizu koje će uslijediti sa predstavnicima lokalnih zajednica.

Predsjednik Skupštine grada Istočno Sarajevo Miroslav Lučić naveo je da je današnji sastanak organizovan kako bi se novoimenovani glavni pravobranilac upoznao o stanju u opštinama koje su u sastavu grada, ali i u samom gradu Istočno Sarajevo.

"Sa strane Grada Istočno Sarajevo mogu reći da smo zadovoljni saradnjom sa Pravobranilaštvom Republike Srpske, jer je većina sporova koje je u ime Grada vodilo Pravobranilaštvo riješeno u korist grada, i siguran sam da će tako biti i ubuduće", naglasio je Lučić.

On je izrazio nadu da će dobra saradnja sa Pravobranilaštvom Srpske biti nastavljena, istakavši da će i oni, kao lokalna zajednica, učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu Pravobranilaštvu da zaštiti imovinu opština i grada Istočno Sarajevo.



BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

@ Tip top

19.10.2017 18:07

Cilj zastita imovine RS,od koga?

ODGOVORITE
Name

pa

19.10.2017 18:45

OD MILOKRADA

Name

Србин

20.10.2017 09:18

Од Бакира и његових разбојника и НАТО хијена

Name

re srbi

20.10.2017 10:24

A zar nebi bilo bolje da ste je sacuvali od srba? Koje sve to poharao znate vi najbolje

Name

Cezar

19.10.2017 18:34

Malo ste se kasno sjetili da štitite društvenu imovinu. Prvo ste je nelegalno preveli u državnu da bi je onda svu pokrali i razvalili što se moglo razvaliti.

ODGOVORITE
Name

Re

19.10.2017 19:15

Trebali ste to prije 20 godina sad kad je sve uništeno i pokradeno nema se vise šta zastiti

ODGOVORITE