Tijelo žene nađeno u tunelu

Tijelo nepoznate ženske osobe pronađeno je  u tunelu na magistarlnom putu Zvornik – Vlasenica, saznaje BN televizija.  






Republika Srpska 19.10.2017 | 17:23
Tijelo žene nađeno u tunelu
“Beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je kraj magistralnog puta u mjestu Jošanica”, potvrdio je BN televiziji portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

Policijski službenici su na mjestu događaja i vrše uviđaj.

BN televizija saznaje da je ženska osoba preminula od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći .

Osoba koja je upravljala vozilom, kako BN saznaje, udaljila se sa mjesta nesreće.

Iz PU Zvornik su potvrdili da više niko nije povrijeđen.

Više detalja biće poznato nakon policijskog uvidjaja.

(BN televizija)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Re

19.10.2017 16:25

Neprilagođena vožnja uslovima puta. Vozac je nije ni vidio.Od straha pobjego. Evo javnog apela da se javi prvoj policijskoj stanici gdje god bio i ko god bio. To ti je najbolje.

ODGOVORITE
Name

Jašim

19.10.2017 17:46

Stvarno strašno. Činjenica je da je sve više i više nesavjesnih vozača, ali i uslovi za vožnju su očajni. Putevi su loši, a ti tuneli kod Zvornika su užasni. Naravno, mislim na one dugačke tunele. Nikakve signalizacije u njima nema. Imaju kao neke "mačije oči", ali vjerovatno su kupljene kod Kineza pošto nikakve refleksije svjetlosti od njih nema. Koliko su dugo ti tuneli rađeni, i opet skarabudženi... Stvarno sramota. Plus, čovjek je napravio kuću pored Drine, a ulaz mu je iz tunela! Pa gdje to ima? Koliki je samo to rizik- ulaziš s vana u tunel, mrak kao u rupi a lola se uključuje u saobraćaj. I posle đavo kriv.

ODGOVORITE
Name

Vjerovali ili ne

19.10.2017 17:57

Ima - u zvorniku...

Name

Srebrenica

19.10.2017 20:15

Sve je kako kazete,uzasni tuneli,ne znam samo kako se mimoidju dva kamiona.Treba to regulisati sto prije to bolje,da ne dodje opet do slicne situacije.

Name

Sikist

19.10.2017 20:52

Vidio sam osobu oko 14 sati kod Vidikovca. U pitanju je baka od 90 godina iz Dragasevca koja je non stop na pjesacenju i daj boze da ona nebude zrtva.

ODGOVORITE
Name

Colder

21.10.2017 16:01

Zasto nikad nije uradjena rasvjeta u tunelima kod Zvornika? Zasto od tunela Zvornik II nikad nije zavrseno presvlacenje kolovoza do raskrsnice u Karakaju, kako je bilo predvidjeno? Upozoravam vozace da nije regulisana drenaza u desnoj traci iz pravca Drinjace poslije izlaza iz tunela Zvornik II, prilkom kise se nalije vodom uvala i moze vrlo lako da destabilizije auto. Sta cemo sa Boksitovih kamiona koji su stalno pretovareni. LOPOVSKA DRZAVO, POLICIJO, PUTARI, NADZORNICI U PUTEVIMA, ZAPITAJTE SE!

ODGOVORITE
Name

Zvornicanin

22.10.2017 07:03

Re re da bi tako komentarisao trebas biti upoznat sa pravim stanjem kako je nesretna starica nastradala a ne kriviti samo vozace svi smo mi vozaci a vjerovatno si i ti i tov vozacu nije svejedno nedaj boze nikome stavi se u njegovu kozu po ces vidjeti koliko je tesko koliko mi je poznato nesretna starica je umno poremecena koja stalno oda puteima a culi smo u kakvom su stanju tuneli na tom mjestu jos i da je neko napravijo kucu na ulazu u taj tunel sto je dodatno otezava vidljivost dakle ima tu i jos necije odgovornosti

Name

Colder

22.10.2017 11:38

Ima mjesta to sto si napisao. Da je drzava drzavom, takve osobe ne bi smjele hodati kojekuda, vec bi trebale biti smjestene u odredjene ustanove shodno njihovom oboljenju i stanju, bilo ono fizicko ili mentalno.