Gužva na prelazu Sremska Rača

Saobraćaj putničkih vozila pojačan je na graničnom prelazu Rača, pa se s toga na iulazu u Srbiju čeka i do 45 minuta.

Republika Srpska 19.10.2017 | 15:44
Gužva na prelazu Sremska Rača
Gužve na graničnom prelazu Rača su danas veće zbog fudbalske utakmice Crvena zvezda - Arsenal, koja se večeras igra u Beogradu, pa veliki broj navijača iz Republike Srpske upravo ide tamo. 

Kako saopštavaju iz Auto moto saveza, pojačan saobraćaj je i na ostalim graničnim prelazima. Tako  se na GP Trebimlja-Čepikuće čeka u intervalima od dva do tri sata, na GP Doljani do dva sata a na Ivanici od jedan do dva sata, Na graničnom prelazu Brod na ulazu u Bih čeka se oko jedan sat.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske zbog visokih dnevnih temperatura vozačima savjetuju da putovanja na duže relacije, planiraju u ranim jutarnjim ili večernjim časovima. 

Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, na svim putnim pravcima  vošaćima se savjetuje da prilagode  vožnju  stanju i uslovima na putu.

(Agencije)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Saša

19.10.2017 14:48

"Iz Auto-moto saveza Republike Srpske zbog visokih dnevnih temperatura vozačima savjetuju da putovanja na duže relacije, planiraju u ranim jutarnjim ili večernjim časovima."Od kada je ovaj izvještaj, iz jula??????Ili nam savjetuju da putujemo rano ujutro ili kasno naveče kad je vidljivost oko 50 m, ponegdje i manje? Ili Vi iz BNTV ne provjeravate ono što napišete. Ma ne znam, banana država-banana narod, ništa drugo.

ODGOVORITE
Name

Joja

19.10.2017 14:49

I vrijedi cekati.

ODGOVORITE
Name

terp

19.10.2017 15:24

Taj Put do Race i do Autoputa u Kuzminu je sramota. Prave i pricaju toliko o Autoputevima a taj dio nisu spojili kako treba. Sto se mene tice nek naplacuju i do race al da bude 4 trake i veci prelaz skoro svaki dan su guzve.

ODGOVORITE
Name

@blbl

19.10.2017 16:56

Zar nije Dodi reko da BiH nije drzava,od kuda sad guzve na granicnim prelazima.Ili su to specijalne veze pa po sat vremena cekas da udjes u Srbiju.

ODGOVORITE