Prva provjera Srbije za SP: Za početak - Azija!

Poznat prvi rival Orlova u novembru. . .

Fudbal 20.10.2017 | 13:00
Prva provjera Srbije za SP: Za početak - Azija!
Mundijalska viza je overena protiv Gruzije, vreme slavlja je prošlo i Srbija je već započela proces priprema za učešće na najveću smotru svetskog fudbala u Rusiji.

Orlove u novembru očekuju dva prijateljska meča, a od danas je poznato ime jednog od dva rivala. Iz Irana stižu informacije da je tamošnji Fudbalski savez ugovorio prijateljske okršaje protiv Srbije i Venecuele u novembru. Iz našeg FSS za sada nema potvrde ove informacije. 

Iran je  jedna od reprezentacija koje su se među prvim kvalifikovale za Mundijal, a nalazi se jedno mesto iznad Srbije po rangu kada se računaju učesnici svetskog prvenstva. Iran je osigurao plasman u treći šešir na žrebu za SP, dok se Srbija nada će i ona pobeći iz četvrtog šešira ako Grci ili Novozelanđani naprave iznenađenje u baražu.

Selektor Slavoljub Muslin je posle plasmana u Rusiji otkrio želju da bi voleo prijateljske mečeve u novembru protiv neke od reprezentacija iz Afrike ili Južne Amerike. 

„Mi ćemo najverovatnije ići na dva gostovanja. Još tražimo rivale, a ja bih voleo da jedan od dva protivnika bude iz Južne Amerike ili Afrike, jer počinje prilagođavanje na ono što nas čeka u Rusiji“, rekao je Muslin posle plasmana na Mundijal.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar